INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Jurgen Klopp o atacă frontal pe Chelsea: „Nimeni nu înțelege cum poate să cheltuie atât”

Jurgen Klopp/ foto Imago Images
Jurgen Klopp/ foto Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 22:17 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 23:07

Jurgen Klopp (55 de ani), antrenorul lui Liverpool, a lansat un atac la adresa lui Chelsea, după transferurile făcute de londonezi în ultimele două perioade de mercato.

Chelsea a dat 460 de milioane de euro pe transferuri în acest sezon, potrivit transfermarkt.com. Jurgen Klopp nu înțelege cum rivala din Premier League „poate să cheltuie atât” și a atras atenția că are nevoie de timp pentru a pune Liverpool pe picioare. 

Basarab Panduru a numit singurul român care ar face față într-un campionat de top: „El are clasă. Ar putea face pasul”
SERIE B
Basarab Panduru a numit singurul român care ar face față într-un campionat de top: „El are clasă. Ar putea face pasul”

Jurgen Klopp: „Nimeni nu înțelege cum Chelsea poate să cheltuie atât”

„Nimeni nu înțelege cum Chelsea poate să cheltuie atâția bani pe transferuri de când a venit noua conducere. Nimănui nu îi place când vorbesc despre lucrurile astea. La alte echipe este nevoie de timp pentru tranziție. Nu toți pot aduce 10 jucători peste noapte”, a declarat Jurgen Klopp, citat de Mirror.

Antrenorul german a explicat și situația de la Liverpool: „Avem probleme pentru că trecem printr-o perioadă de tranziție. Avem și mulți accidentați, asta ne complică viața. Știu că cei care nu fac parte din echipă văd doar ce se întâmplă pe moment. Dar eu privesc lucrurile în perspectivă Nu pot face miracole”. 

Liverpool și Chelsea sunt vecine de clasament (locurile 9 și 10), iar în ultima etapă de Premier League au remizat, scor 0-0.

VIDEO. Rezumat: Liverpool - Chelsea 0-0

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„E ca și cum Milan joacă în 10, cu o fantomă în poartă” » Fanii campioanei nu-l mai susțin pe Tătărușanu: „Până și o centrare creează pericol de moarte”

Barcelona nu scapă de probleme » Nu poate înregistra contractul unuia dintre cei mai importanți jucători!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
carol_k
carol_k  •  26 Ianuarie 2023, 03:29

Bate șaua să priceapă iapa, adică patronii americani ai lui Liverpool. Haide băi nene, vindeți odată, nu vedeți ce sume se bagă în ziua de azi dacă vrei să păstrezi cadența cu granzii ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează