INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

„E ca și cum Milan joacă în 10, cu o fantomă în poartă” » Fanii campioanei nu-l mai susțin pe Tătărușanu: „Până și o centrare creează pericol de moarte”

Ciprian Tătărușanu // sursă foto: Imago Images
Ciprian Tătărușanu // sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 22:05 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 22:22

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) trece prin momente delicate la AC Milan. După 0-4 cu Lazio, fanii și-au pierdut răbdarea cu portarul român și așteaptă revenirea lui Mike Maignan (27), care ar trebui să se refacă în timp util pentru optimile Champions League.

Titular la AC Milan din octombrie, când numărul 1 din poarta rossonerilor, Mike Maignan, s-a „rupt”, Ciprian Tătărușanu a pierdut definitiv încrederea fanilor.

Marți a încasat 4 goluri de la Lazio, după alte 3 primite de la Inter pe 18 ianuarie. Tătărușanu a fost criticat atât în Gazzetta dello Sport, cât și de portalul local MilanNews.

Shakira, agresată de mama lui Gerard Pique? Filmarea din presa spaniolă i-a șocat pe fanii cântăreței!
MONDEN
Shakira, agresată de mama lui Gerard Pique? Filmarea din presa spaniolă i-a șocat pe fanii cântăreței!

Coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Presa din Milano nu-l menajează

Milanezii au scris că „Tătărușanu risipește orice fel de siguranță a unei echipe deja înspăimântate. Cu românul în poartă, sentimentul e că adversarii trebuie doar să centreze pentru a crea pericol de moarte”.

Analiza continuă la fel de dur: „E incapabil să iasă de pe linia porții, astfel că până și o centrare bine calibrată produce pericol. Și asta nu e tot. Are o incapacitate flagrantă de a juca mingea cu picioarele, iar adversarii și-au dat seama că merită să facă presing sus pe construcția lui Milan. Urmărind meciurile lui Milan, mai ales în ultima perioadă, ai senzația că joacă în 10 oameni, cu o fantomă în poartă”.

Concluzia italienilor? „Este clar că jucătorul trăiește sub o aură de negativitate și neîncredere din partea celor din jur. Zicala «a greși este omenește, dar a persevera este diabolic» este mai relevantă ca niciodată”.

Mike Maignan, aproape de revenire

Fanii lui Milan au, totuși, un motiv de bucurie. Președintele Paolo Scaroni a anunțat că „Maignan se întoarce pentru Liga Campionilor”.

AC Milan este calificată în optimile competiției, acolo unde va da piept cu Tottenham, pe 14 februarie, respectiv 8 martie.

Tătărușanu a jucat 18 meciuri în acest sezon, în care a încasat 25 de goluri. Doar în 4 dintre acele partide nu a fost învins.

Mai multe știri despre stranieri: 

Basarab Panduru a numit singurul român care ar face față într-un campionat de top: „El are clasă. Ar putea face pasul”

Ionuț Radu a fost prezentat la noua echipă + Primele cuvinte ale românului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
VanBasten
VanBasten  •  26 Ianuarie 2023, 17:16
Postat de emil1986 pe 26 Ianuarie 2023, 13:37

Tot prost ramai. Esti incapabil sa argumentezi ceea ce sustii. Mai ai frati? :))

Frati nu am. Dar, cum iti spuneam, am o sora karatista si alergica la fecesebism. Vrei sa o cunosti?! Te bate pana uiti de infrangerile umilitoare cu Silkeborg.

emil1986
emil1986  •  26 Ianuarie 2023, 13:37
Postat de VanBasten pe 26 Ianuarie 2023, 12:51

Mai am o sora, e karatista. Vrei sa o cunosti?

Tot prost ramai. Esti incapabil sa argumentezi ceea ce sustii. Mai ai frati? :))

emil1986
emil1986  •  26 Ianuarie 2023, 13:31
Postat de hristo33 pe 26 Ianuarie 2023, 12:20

Lobont,

Uitat-te cat a jucat Lobont cat a activat afara si fa o comparatie cu Tataruseanu. Vei vedea ca Tataruseanu intr-o perioada mai scuta de timp a aparat mult mai mult ca Lobont intr-o perioada dubla ca timp/ani.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează