INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

VIDEO Persoana care s-a legat de stâlpul porții la meciul din Premier League și-a justificat gestul: „Sunt terifiat, dar nu putem continua așa!”

O persoană a pătruns pe teren și a reușit să se lege de unul dintre stâlpii porții „caramelelor” în Everton - Newcastle // foto: Guliver/gettyimages +10   FOTO
O persoană a pătruns pe teren și a reușit să se lege de unul dintre stâlpii porții „caramelelor” în Everton - Newcastle // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2022 14:14 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 16:03

Meciul dintre Everton și Newcastle de joi, final 1-0, a fost întrerupt în partea a doua, după ce o persoană a pătruns pe teren și a reușit să se lege de unul dintre stâlpii porții „caramelelor”. Înainte de partidă, respectivul fan se filmase și justificase gestul pe care urma să-l facă.

Tânărul, un student în vârstă de 21 de ani, a transmis că scopul său a fost acela de a trage un semnal de alarmă cu privire la schimbările climatice și la problemele mondiale din prezent, precum pandemia de COVID-19, războiul din Ucraina și creșterea costului de trai. 

Jucătorul român pe care Ilie Dumitrescu îl vede peste Octavian Popescu, Petrila și Ianis Stoica: „Are caracteristici speciale, e rar!”
ITALIA
Jucătorul român pe care Ilie Dumitrescu îl vede peste Octavian Popescu, Petrila și Ianis Stoica: „Are caracteristici speciale, e rar!”

Fanul care s-a legat de stâlpul porții în Everton - Newcastle și-a explicat gestul:

Numele meu este Louis McKechnie. Am 21 de ani și sunt student la inginerie mecanică. Sunt pe cale să întrerup un meci de fotbal și sunt terifiat, dar consider că un număr cât mai mare de oameni trebuie să știe ce ne-ar putea aștepta pe viitor.

Miliarde de oameni nu știu dacă ar trebui să rămână în casele lor sau unde ar putea merge în caz că trebuie să plece. Țările devin mult prea calde pentru a trăi în ele, se ajunge la foamete în masă din cauza recoltelor eșuate.

Criza prețurilor, COVID și războiul din Ucraina prezintă acest viitor. Vreau ca guvernul meu să facă tot ce poate pentru a împiedica asta, dar ei cresc dependența de petrol și gaze, ceea ce înrăutățește lucrurile și crește riscurile.

Știm asta pentru că Agenția Internațională a Energiei ne-a zis să nu mai producem petrol și gaze noi din 2021. Dacă guvernele nu sunt angajate serios în acțiunile împotriva schimbărilor climatice, atunci le cerem oamenilor de rând să se alăture altor mii de persoane în demonstrații de rezistență civilă în masă, în această primăvară.

Sute de oameni, de toate vârstele, s-au oferit să sprijine cererea de a nu mai produce petrol și gaze. Opriți petrolul. Este o mișcare logică, primul pas pentru a opri răul.

Totul va începe în următoarele săptămâni. Înscrie-te și află mai multe despre ce facem, de ce ar putea funcționa și cum oamenii de rând, ca noi, pot interveni în loc să stea degeaba. Alegerea e a ta. Nu putem continua așa dacă vrem să avem un viitor sigur.

@fesify_ Man explains tieing himself to goal full video on our yt #football #fyp #everton #newcastle ♬ Bgc Dramatic Music Tiktok Drama Effect Audio - Dj Drama

Scene incredibile în Premier League, la Everton - Newcastle!

Scene nemaivăzute au avut loc seara trecută pe Goodison Park. Un tânăr fan a păcălit vigilența forțelor de ordine și a reușit să se lege de stâlpul din dreapta la porții lui Everton.

Timp de aproape 8 minute, organizatorii și stewarzii au încercat să taie legătura făcută cu o curea de plastic, în jurul gâtului.

Nici după ce au reușit fanul nu s-a potolit. A fost purtat pe brațe în afara suprafeței de joc. Un alt suporter a intervenit în ajutor și a fost escortat de forțele de ordine.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Real Madrid pregătește o nouă lovitură pe piața transferurilor » Jucătorul și-a dat acordul să vină pe „Bernabeu”

Neymar le răspunde celor care îl critică: „Suntem campioni! Eu mi-am dat viața pentru PSG”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
emil.rizescu
emil.rizescu  •  19 Martie 2022, 12:53

În loc să opriți petrolul, mai bine opriți activiștii proști ca noaptea. Bine, nu e vina puștiului că părinții i-au lăsat educația pe seama telefonului și tabletei..

brujo
brujo  •  19 Martie 2022, 10:03

Ce imi place mie de astia care nu stiu nimic despre viata si cum protesteaza ei stand inca pe banii parintilor...

rocky5
rocky5  •  18 Martie 2022, 22:19

Foarte frumoasă cauza, dar nu ca amenda ce o va plăti tânărul idealist!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close