INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Juventus abia a salvat un egal cu Roma, dar Cristiano Ronaldo îl aplaudă pe Pirlo: „Ne-a redat zâmbetul”

Cristiano Ronaldo și Andrea Pirlo, foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo și Andrea Pirlo, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 28 septembrie 2020 10:54 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 11:10

Cristiano Ronaldo a salvat cu o „doppietta” pe Juventus, campioana rămasă în zece după eliminarea lui Rabiot, în meciul cu AS Roma 2-2. „Văd viitorul foarte pozitiv, jucătorii sunt mulțumiți cu noul antrenor”. 

Ronaldo a început în modul turbo al treilea său sezon la Juventus. Practic singur, a tras după el campioana Italiei pe „Olimpico", egalând în două rânduri cu Roma (2-2). E pentru a patra oară în carieră când înscrie în primele două etape. Cristiano a scos penaltyul, nimerind mâna lui Lorenzo Pellegrini, l-a transformat înaintea pauzei și tot el s-a înălțat formidabil pentru „capul" letal decisiv. 

„Echipa este activă și mult mai bine ca-n sezonul trecut. Jucătorii sunt mulțumiți cu noul antrenor. Pirlo ne-a redat zâmbetul și asta contează enorm. Văd viitorul foarte pozitiv", dezvăluie Cristiano.

450 de goluriare Ronaldo în Top 5 campionate ale Europei, dintre care 55 la Juventus în Serie A

„Cristiano Ronaldo ne-a oferit mult"

Mai puțin pozitiv s-a oglindit jocul bianconerilor în ochii „Maestrului" Andrea Pirlo, la primele puncte pierdute în noua aventură, după ce Rabiot a luat al doilea „galben" în minutul 62: 

„Am făcut un pas înapoi, azi am câștigat un punct, dar echipa e în construcție și n-am avut amicale pentru rodaj. Celelalte rivale s-au întărit, însă ne vom lupta până la capăt. Ronaldo ne-a scos, nu doar prin goluri, alerga mult și în final". Roma a condus prin "dubla" lui Veretout, un penalty și un contraatac, și se putea detașa dacă Džeko nu rata atâta! Bosniacul ce trebuia să fie vârful lui Juve în locul lui Morata.

Citește și alte știri din Serie A:

Ce meci în Serie A! În minutul 86, Fiorentina o conducea pe Inter cu 3-2 » Cât s-a terminat partida

VIDEO Răzvan Marin, criticat în Italia, după Cagliari - Lazio: „E o problemă! Primește mai mult decât oferă”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează