INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

JUVENTUS - AJAX 1-2 // Șoc la Juventus după eliminarea din Champions League! Italienii anunță: Cristiano Ronaldo vrea să plece mai repede

Cristiano Ronaldo // FOTO: Reuters
Cristiano Ronaldo // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 16:40

Juventus a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu Ajax, și a fost eliminată din sferturile UEFA Champions League. Eliminarea l-a afectat pe Cristiano Ronaldo, care ar putea pleca mai repede de la club.

Cristiano Ronaldo, 34 de ani, ar urma să plece de la Juventus în vara lui 2020, este anunțul italienilor de la „Le Repubblica”. Aceștia dau asigurări că, după eliminarea din Champions League, relația dintre Juventus și Cristiano Ronaldo s-a deteriorat.

Cristiano Ronaldo, care a venit la Juve în vara lui 2018, are contract cu „Bătrâna Doamnă” până în 2022, dar italienii scriu că înțelegerea s-ar putea termina mai repede, din cauza decepției trăite în Ligă.

Și Gazzetta dello Sport dezvăluie că șefii lui Juventus vor mai mult de la Cristiano Ronaldo, în timp ce atacantul portughez vrea întăriri la echipă.

Ronaldo are 38 de meciuri în acest sezon pentru Juventus, în toate competițiile, marcând 26 de goluri și oferind 12 pase de gol.

100.000.000 €este cota lui Cristiano Ronaldo, potrivit transfermarkt

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
ucluj2011
ucluj2011  •  19 Aprilie 2019, 09:33

Are dreptate Cristiano!!! Numai cu el nu se face primăvară. Nu poți aștepta ca toate meciurile să-ți fie câștigate doar de un singur fotbalist , INDIFERENT care ar fi acesta!!!

comedy.central
comedy.central  •  19 Aprilie 2019, 07:26

Il vrei la minciuna fc5b=penalty!?

zinzir
zinzir  •  19 Aprilie 2019, 04:01
Postat de Vyyllyy Engel pe 18 Aprilie 2019, 22:57

Cand castigi 3 champions consecutive , 4 in 5 ani si mereu golgheter si tu zici ca Real Madrid a fosta ajutat de arbitri , tu unde ai vazut meciurile pe ps3 ?, Cristianu decisiv in sferturi , semifinale si finale , mesii de la barcelona mai mereu in umbra lui , CR7 a eliminat aproape de unde singur echipe ca Bayern , Roma , PSG , A Madrid , Juventus , Wolfsburgo etc..

Eu am remarcat doar faptul ca Ronaldo nu a fost la Juventus cu nimic mai prejos decat la Real Madrid, nu i-am negat deloc meritele ci dimpotriva. Cat despre cele trei CL consecutive castigate de Real Madrid, nici macar unul nu a fost meritat pe deplin, pe rand Atletico Madrid, Juventus, Bayern si Liverpool fiind furate la drumul mare de catre arbitri de fiecare data in favoarea lui Real Madrid.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close