INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus îşi face echipă de Liga Campionilor: ofertă de 25 milioane de euro pentru Suarez

Luis Suarez ar putea schimba campionatul în această vară
Luis Suarez ar putea schimba campionatul în această vară

Articol de GSP - Publicat joi, 05 aprilie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 aprilie 2012 18:34

Clasată pe locul doi în Serie A, Juventus îşi pregăteşte strategia pentru următorul sezon cînd aproape sigur va evolua în Liga Campionilor.

Clubul torinez vrea să îşi întărească echipa, iar una dintre principalele priorităţi este Luis Suarez, atacant legitimat în prezent la Liverpool.

Negocierile dintre Juventus şi agenţii jucătorului au început deja, iar italienii au făcut deja o primă ofertă: 25 milioane de euro, potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport.

Potrivit sursei citate, Suarez a pierdut susţinerea suporterilor din Premier League după ce i-a făcut cîteva remarci rasiste lui Patrice Evra în timpul unui meci cu Manchester United. Chiar şi suporterii lui Liverpool ar fi de acord cu o eventuală îndepărtare a atacantului uruguayan de la club, mai ales că oferta făcută de Juventus pare suficient de consistentă.

Luis Suarez evoluează la Liverpool din vara lui 2011, iar în acest sezon a marcat 12 goluri în 32 de meciuri pe care le-a disputat în tricoul cormoranilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
caine_
caine_  •  06 Aprilie 2012, 10:00

Sunt curios care fani ai lui Liverpool sustin plecarea lui Suarez? pe forumurile lor, cei 24 mil euro pe care se pare ca dorea sa ii ofere si Roma la un moment dat, ideea parea o gluma proasta. In primul rand inca au incredere in el, isi doresc doar sa aiba un varf de careu alaturi, nu Carroll. In al doilea rand, suma li se pare mult prea mica. Si sunt de acord cu ei. Unul din multele articole umplute cu floricele

mariuscarsing
mariuscarsing  •  06 Aprilie 2012, 00:27

nu il da liverpool doar cu 25 de ml au dat ei 20 de mil pe el fara 35-40 nu il da liverpool pe suarez

blaustein
blaustein  •  06 Aprilie 2012, 00:11

Englezii astia sunt prosti tare. Si nici orgaliu nu au. Vin strainii la ei in tara si fac misto de ei. Ma limitez aici doar la cazul asta cu Suarez, i-a pacalit tiganusul de Evra, victimazandu-se, sa renunte la un jucator bun precum Suarez. Evra, care in acte e francez, adica natie rivala cu englezii. Eu personal ii detest foarte mult pe negrii din motivul asta, ca pozeaza in victime ale rasismului la orice pas, si mai cer si despagubiri.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează