INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Mesajul superb al lui Alvaro Morata pentru Radu Drăgușin, după debutul românului la Juventus

Radu Drăgușin, în Juventus - Dinamo Kiev 3-0 // foto: Imago +13   FOTO
Radu Drăgușin, în Juventus - Dinamo Kiev 3-0 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2020 11:47 / Actualizat joi, 03 decembrie 2020 12:08

Fundașul central român Radu Drăgușin (18 ani) a debutat pentru prima echipă a lui Juventus în meciul cu Dinamo Kiev din Liga Campionilor, scor 3-0, iar Alvaro Morata (28), atacantul torinezilor, a ținut să îl felicite la final. 

Radu Drăgușin a debutat la Juventus într-un meci din cea mai importantă competiție inter-cluburi. A fost aruncat de antrenorul Andrea Pirlo în luptă în ultimele 20 de minute ale duelului cu Dinamo Kiev și speră ca de acum înainte prezențele sale în tricoul primei echipe bianconera să devină o obișnuiță. 

Alvaro Morata, mesaj pentru Radu Drăgușin

După meci, Alvaro Morata, autorul golului 3 al lui Juventus, și Radu Drăgușin s-au pozat împreună în vestiar. Atacantul spaniol a postat poza pe contul său de Instagram și a transmis un mesaj frumos pentru român: „Primul din multele (n.r. - meciuri pentru Juventus). Felicitări!

foto: Instagram @ alvaromorata
foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
foto: Imago
+9 FOTO

VIDEO. Florin Manea are planuri mari cu Radu Drăgușin: „Cu el îmi voi îndeplini visul de a transfera un jucător la o echipă de top”

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Cum l-a încurajat Pirlo pe Radu Drăgușin după debutul la Juventus » Imaginea surprinsă la finalul meciului cu Dinamo Kiev

CR750! Cristiano Ronaldo, o performanță extraordinară » Ce obiectiv și-a setat portughezul: „Până la capăt!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
103556593955789
Clau Alex Berdei  •  03 Decembrie 2020, 15:41

Bravo Radu.Noroc in cariera si fi destept.Nu iti irosi talentul.

magic4ever
magic4ever  •  03 Decembrie 2020, 14:56
Postat de cky33 pe 03 Decembrie 2020, 14:08

Daca as fi Radoi, as convinge familia Daniliuc sa il lase pe Flavius pentru Romania si m-as apara in martie cu Dragusin si Daniliuc in centrul defensivei. Pe dreapta Sorescu (cum juca pe vremuri) si pe stanga Velisar. Si cu Ionut Radu in poarta. Credeti ca in formula asta luam mai mult de 9 goluri de la Spania + Norvegia?

Normal ca o sa luam mai mult de 9 goluri daca jucam cu formula asta pentru ca niciunul dintre cei cu care vrei sa joace Radoi in aparare nu are experienta internationala sau experienta la un nivel inalt...Dragusin sa inceapa sa joace titular la nationala mica*, sa evolueze bine si apoi sa fie in atentia selectionerului...Nedelcearu,Chiriches si Rus(daca joaca la unguri) cred ca sunt primele 3 variante pentru posturile de fundasi centrali ...pe stanga ar trebui sa primeasca sanse si Stefan de la Sepsi...Velisar nu are unde sa joace momentan,acolo mai sunt Camora si non fundasul Bancu cu care se tot insista din pacate...si pe dreapta o sa fie titular Manea(care a iesit cel mai bun fundas dreapta la campionatul european U21) daca o sa joace titular la CFR...

magic4ever
magic4ever  •  03 Decembrie 2020, 14:55
Postat de cky33 pe 03 Decembrie 2020, 14:08

Daca as fi Radoi, as convinge familia Daniliuc sa il lase pe Flavius pentru Romania si m-as apara in martie cu Dragusin si Daniliuc in centrul defensivei. Pe dreapta Sorescu (cum juca pe vremuri) si pe stanga Velisar. Si cu Ionut Radu in poarta. Credeti ca in formula asta luam mai mult de 9 goluri de la Spania + Norvegia?

Normal ca o sa luam mai mult de 9 goluri daca jucam cu formula asta pentru ca niciunul dintre cei cu care vrei sa joace Radoi in aparare nu are experienta internationala sau experienta la un nivel inalt...Dragusin sa inceapa sa joace titular la nationala mare, sa evolueze bine si apoi sa fie in atentia selectionerului...Nedelcearu,Chiriches si Rus(daca joaca la unguri) cred ca sunt primele 3 variante pentru posturile de fundasi centrali ...pe stanga ar trebui sa primeasca sanse si Stefan de la Sepsi...Velisar nu are unde sa joace momentan,acolo mai sunt Camora si non fundasul Bancu cu care se tot insista din pacate...si pe dreapta o sa fie titular Manea(care a iesit cel mai bun fundas dreapta la campionatul european U21) daca o sa joace titular la CFR...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close