INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Juventus l-a transferat cu 28 de milioane de euro pe fotbalistul care și-a lovit adversarul cu sălbăticie

Moise Kean, în AS Roma - Juventus, meci în care a fost eliminat // sursă foto: Imago Images
Moise Kean, în AS Roma - Juventus, meci în care a fost eliminat // sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 21:30 / Actualizat marti, 07 martie 2023 21:30

Juventus l-a transferat definitiv pe Moise Kean (23 de ani), atacant care aparținea de Everton.

În vara lui 2021, Juventus l-a împrumutat pe Moise Kean de la Everton pentru două sezoane, mutare care i-a costat 7 milioane de euro pe bianconeri.

Contractul agreat cu Everton presupunea ca împrumutul să se transforme într-un transfer definitiv dacă Moise Kean atingea anumite borne. Acest lucru s-a întâmplat săptămâna trecută, ceea ce a activat transferul definitiv, conform The Athletic.

Pe cine a angajat FC Argeș după despărțirea de Croitoru: „Am luat deja o primă decizie. Voi fi mai dur!”
FC ARGEȘ
Pe cine a angajat FC Argeș după despărțirea de Croitoru: „Am luat deja o primă decizie. Voi fi mai dur!”

Moise Kean, cumpărat definitiv de Juventus

Juventus va achita 28 de milioane de euro în schimbul lui Kean, 25 ca sumă fixă, 3 sub formă de bonusuri.

În acest sezon, Kean a înscris 7 goluri în 32 de meciuri pentru Juventus. În 2021/2022 a punctat de 6 ori în 42 de apariții.

Moise Kean și-a pierdut cumpătul la ultimul meci al lui Juventus

Kean este în prezent suspendat, după ce a văzut cartonașul roșu în meciul de campionat dintre AS Roma și Juventus de pe 5 martie, scor 1-0.

Moise a fost trimis pe teren în minutul 89, iar câteva zeci de secunde mai târziu a fost eliminat pentru o lovitură sălbatică aplicată lui Gianluca Mancini. Atacantul lui Juventus a fost suspendat două etape și amendat cu 10.000 de euro pentru gestul nesportiv.

Mai jos, video cu faza.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Barcelona TREMURĂ! Parchetul a denunțat-o pentru plățile către șeful arbitrilor: „Corupție în formă continuată”

Real Madrid a încercat o superlovitură chiar la Londra, înainte de Chelsea - Dortmund!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
leu.mr
leu.mr  •  13 Martie 2023, 09:02

Si cu Pogba a fost la fel ... si tot Juventus implicata !

sibman
sibman  •  08 Martie 2023, 15:35

Jucator de 2 bani.

dandana
dandana  •  08 Martie 2023, 08:07
Postat de Mytzu03 pe 08 Martie 2023, 00:33

De unde au luat banii, ca practic sunt faliți? Și de ce, după ce l-au vândut cu vreo 35 de milioane la Everton unde cu siguranță nu a strălucit (l-au împrumutat și la PSG cu rezultate slabe), îl iau înapoi cu aceeași sumă? Nu vreau sa vorbesc cu păcat dar cred că a existat o înțelegere pe sub mana cu Everton, un fel de împrumut mascat? Pentru că tehnic această operațiune nu are niciun sens, nu are nicio logică. Practic, vinzi un jucător inutil pentru echipa ta, care nu s-a dovedit a fi promisiunea pe care ai visat-o, îl vinzi ,foarte bine, apoi îl iei înapoi fără ca acest jucător să prezinte vreo îmbunătățire. Dimpotrivă!! Și îl iei înapoi nu la preț redus, ci la aceeași sumă pentru care l-ai vândut(35 mil). Ridică mâna dacă găsești un sens, o logică in toata afacerea asta?!

După mine este slab man! Ce bani sa dai pe el, dar probabil în contract era ceva la vânzare. Știu ca se vorbea ca Juventus sa aibă prima opțiune de cumpărare. Și totuși este catastrofă băiatul, în plus la psg a dat câteva goluri și a fost băgat foarte puțin. Moise este Moise nu Messi man. Ce nu înțelegi. Acest băiat a plecat în Anglia sincer fără sa vadă aia ce poate. Nu a putut s-a întors. Și nu știu de ce zici ca este falită Juventus când problemele sunt la fosta conducere. Ei au făcut măgăriile care au dus la depunctare. Sa nu uităm că ei mai mult au adus împrumut, de aceea sunt și în această situație în care ii bate și Roma

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close