INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - DORTMUND

Real Madrid a încercat o superlovitură chiar la Londra, înainte de Chelsea - Dortmund!

Jude Bellingham, în galben, la meciul tur cu Chelsea // sursă foto: Guliver/gettyimages
Jude Bellingham, în galben, la meciul tur cu Chelsea // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 20:59 / Actualizat marti, 07 martie 2023 20:59

Cu doar câteva ore înainte de Chelsea - Borussia Dortmund, returul duelului din optimile Champions League, tatăl lui Jude Bellingham (19 ani) s-a întâlnit cu Juni Calafat, scouterul-șef de la Real Madrid.

  • Borussia Dortmund a învins-o pe Chelsea în meciul tur, din Germania, cu 1-0. Jude Bellingham este titular la returul din această seară. 

Jude Bellingham, mijlocaș central englez la Borussia Dortmund, este principala țintă a celor de la Real Madrid în perioada de mercato din vară.

„Los blancos” lucrează deja la transferul fotbalistului cu 22 de meciuri în naționala Angliei, iar în aceste zile, înainte de duelul Chelsea - Dortmund din Champions League, l-au trimis pe scouterul-șef, Juni Calafat, la Londra.

Adrian Mititelu, dezvăluire-șoc din ședință: „Cei de la Sepsi au recunoscut!” + ce îl sperie înaintea verdictului de joi
Sepsi vs FCU
Adrian Mititelu, dezvăluire-șoc din ședință: „Cei de la Sepsi au recunoscut!” + ce îl sperie înaintea verdictului de joi

Real Madrid a trimis om la Londra, pentru Jude Bellingham, înainte de Chelsea - Borussia Dortmund

Calafat s-a întâlnit la hotelul Chelsea Harbour din Londra cu tatăl lui Jude Bellingham, potrivit Foot Mercato, cu scopul de a-l ademeni pe promițătorul tânăr fotbalist la Real Madrid.

Bellingham mai are contract cu Borussia Dortmund până în vara lui 2025 și este evaluat la 110 milioane de euro. Nemții nu-l vor lăsa să plece pentru mai puțin de 100 de milioane de euro, mai ales că sunt interesate și alte cluburi mari, precum Chelsea și Manchester City, care nu se feresc să arunce sume colosale pe jucători.

Bellingham a ajuns la Dortmund în vara lui 2020 de la Birmingham și a jucat 121 de meciuri în galben-negru, în care a înscris 20 de goluri și a pasat decisiv la alte 24 de reușite.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Barcelona TREMURĂ! Parchetul a denunțat-o pentru plățile către șeful arbitrilor: „Corupție în formă continuată”

Un mare jucător francez, tackling violent la Neymar: „Sunt fericit că s-a accidentat. Nu-l mai suport”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
brujo
brujo  •  08 Martie 2023, 11:59

Bellingham va juca sezonul viitor in rosu. Restul e cancan !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează