INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

JUVENTUS. VIDEO N-au mai ținut cont de nimic! Maurizio Sarri a primit țigara de la un jucător, la interviuri: „O meriți!”

Maurizio Sarri este un împătimit al țigărilor // Sursă foto: Getty +10   FOTO
Maurizio Sarri este un împătimit al țigărilor // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 21:47 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 22:31

Maurizio Sarri (61 de ani), antrenorul lui Juventus, a primit o țigară în timpul interviului de la portarul Wojciech Szczesny (30), imediat după ce „Bătrâna Doamnă” și-a asigurat cel de-al nouălea titlu consecutiv în urma succesului de aseară contra Sampdoriei, scor 2-0.

„O meriți”, i-a transmis goalkeeperul polonez lui Sarri, cunoscut drept un împătimit al țigărilor. Tehnicianul lui Juventus a fost vizibil amuzat de gestul lui Szczesny și a pasat țigara mai departe.

Juventus, regină în Serie A pentru a NOUA oară la rând!

Juventus e vechea și noua campioană din Serie A, dominația formidabilă a „Bătrânei Doamne” continuând și în acest sezon. Cristiano Ronaldo&co. și-au asigurat cel de-al nouălea titlu consecutiv după succesul reușit aseară în fața Sampdoriei (2-0).

Juventus a ajuns la cel de-al nouălea titlu consecutiv. Din sezonul 2011-2012 încoace, Serie A a fost o afacere la discreția lui Juve, care ajunge la cel de-al 36-lea campionat câștigat din prodigioasa-i istorie. 

E un moment de referință și pentru tehnicianul Maurizio Sarri, venit la Juventus la începutul sezonului. Antrenorul de 61 de ani a devenit cel mai bătrân laureat în „massima divisione". 

61 de ani şi 198 de zileeste vârsta la care a ieşit campion Sarri, depăşind recordul celui mai bătrân antrenor laureat în Serie A, deţinut de Nils Liedholm cu AS Roma în 1983, 60 de ani şi şapte luni

Juventus - Atalanta 2-0. foto: Guliver/Getty Images
Juventus - Atalanta 2-0. foto: Guliver/Getty Images
Juventus - Atalanta 2-0. foto: Guliver/Getty Images
Juventus - Atalanta 2-0. foto: Guliver/Getty Images
Juventus - Atalanta 2-0. foto: Guliver/Getty Images
+6 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Fanii lui Dinamo Kiev continuă războiul cu Mircea Lucescu: „Nu vei putea lucra în condiții normale aici!”

Răzvan Raț, șocat de decizia lui Mircea Lucescu de a pleca de la Dinamo Kiev: „E, pe naiba!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
2308170849235822
Nemere Ioan  •  28 Iulie 2020, 13:00
Postat de persanu pe 27 Iulie 2020, 23:02

Daca era Leo Grozavu in locul lui Sarri ? :)))))

pac pac, doua palme :))

persanu
persanu  •  27 Iulie 2020, 23:02

Daca era Leo Grozavu in locul lui Sarri ? :)))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează