INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus s-a împiedicat iar » Pirlo mai rămâne la echipă cu o condiție

Articol de - Publicat duminica, 25 aprilie 2021 21:07 / Actualizat duminica, 25 aprilie 2021 21:27

Juventus s-a împiedicat la Florența (1-1) și riscă să pice pe locul 4 în Serie A, dacă Napoli câștigă mâine seară la Torino. 

Directorul sportiv Fabio Paratici a anunțat că Andrea Pirlo va continua doar dacă bianconerii se califică în grupele Ligii Campionilor: „Nu există un plan B și avem totuși încredere că va fi antrenorul nostru și în sezonul viitor".

Pirlo (41 de ani) și-a făcut mea culpa: „Am fost lenți, deloc agresivi și fără atitudinea potrivită. Nici eu, nici conducerea clubului nu suntem mulțumiți de rezultate. Așteptările tuturor erau cu totul altele", a recunoscut tehnicianul aflat la sezonul său de debut ca principal la echipa mare a unui club.

Juventus e la 13 puncte de Inter, echipa care ocupă locul 1 și a devenit favorită la câștigarea titlului în acest sezon. 

Citește și alte știri despre Juventus:

Juventus îl ispitește pe Donnarumma » Două milioane în plus față de oferta lui Milan!

Cine e Andrea Agnelli, „șarpele de la UEFA” invocat de Čeferin și al doilea cel mai mare susținător al Super Ligii Europei

Playtech: Dana Budeanu, FĂCUTĂ PRAF după anunțul de azi. Lucian Mândruță a intervenit imediat: ‘Knock-out’


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  25 Aprilie 2021, 21:42

Sa speram ca echipa cea mai cocalara din Italia Rubentus si cel mai cocalar fotbalist ever Penaldo vor rata Sampions Lig, ar fi o palma superba data lacomului Agnelli.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează