INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Juventus, tot mai aproape să-l piardă pe Dybala » Ce ofertă a făcut Manchester City

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 12 februarie 2017 16:26

Evoluțiile bune din ultima perioadă ale lui Paolo Dybala au stârnit interesul mai multor echipe mari din Europa, printre care Real Madrid sau Manchester City.

Dacă în ultima perioadă se zvonea că Real Madrid este în pole-position pentru obținerea semnăturii atacantului argentian, presa britanică a titrat, astăzi, că Manchester City le-ar fi luat fața "galacticilor" și este foarte aproape să îl achiziționeze pe jucătorul de 23 de ani.

Cotidianul The Sun susține că cei din conducerea lui Juventus Torino le-au comunicat impresarilor lui Dybala că sunt dispuși sa accepte oferta lui Manchester City în următoarele săptămâni.

City ar oferi pe lângă 21 de milioane de lire sterline și un jucător pentru a-l aduce pe Dybala pe "Ettihad".

Tehnicianul Guardiola îl vede pe actualul jucător al lui Juventus drept înlocuitorul perfect pentru Aguero, care se pare că nu va mai continua alături de "cetățeni".

Dybala a bifat în acest sezon pentru formația italiană 23 de prezențe, în toate competițiile, reușind 8 goluri și 4 pase de gol.

La naționala Argentinei, a debutat în 2015 strângând 6 apariții în tricoul "Pumelor".

surse: thesun.co.uk, mirror.co.uk

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează