INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Transferul verii » Acord cu Chelsea pentru 100 de milioane de euro!

Kai Havertz este evaluat la 81 de milioane pe tranfermarkt.de
Kai Havertz este evaluat la 81 de milioane pe tranfermarkt.de

Articol de - Publicat luni, 24 august 2020 15:24 / Actualizat luni, 24 august 2020 15:25

Kai Havertz va plecă de la Bayer Leverkusen la Chelsea pentru 80 de milioane de euro plus 20 bonusuri. Atacantul de 21 de ani semnează până în 2025, pe un salariu stagional de 20 de milioane.

Chelsea continuă spectaculoasa campanie de achiziții a verii. După ce i-a luat pe Timo Werner și pe Hakim Ziyech, plătind lui Leipzig și Ajax 93 de milioane de euro, echipa londoneză a ajuns la un acord total cu Leverkusen pentru Kai Havertz. Conform Bild, patronul Abramovici va achita 80 de milioane E plus 20 de milioane bonusuri, jumătate din ultimaă sumă fiind foarte ușor de atins.

Atacantul de 21 de ani va semna un contract până în 2025 și ar urma să primească un salariu de 20 de milioane pe sezon. Havertz a reușit 36 de goluri și 25 de assisturi în 118 meciuri jucate în Bundesliga, are 7 goluri și 6 pase decisive în Europa League și nicio reușită în 8 apariții în Ligă.

Tensiune la Barcelona » Vestea dură dată de Koeman lui Suarez!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează