INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL-ITTIHAD

Karim Benzema, înapoi în Europa? Declarația francezului nu lasă loc de speculații

Karim Benzema // foto: Guliver/gettyimages
Karim Benzema // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 februarie 2024 12:40 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 13:25

Karim Benzema (36 de ani), atacantul celor de la Al-Ittihad, spune că este fericit în Arabia Saudită și că nu se va întoarce în Europa în această iarnă.

Anunțul fotbalistului vine la săptămâni după ce presa europeană a speculat că francezul nu este fericit la Riad și că ar dori să revină cât mai repede în fotbalul european.

Italienii au remarcat la Dennis Man: „Pentru prima dată de când a ajuns la Parma”
ITALIA
Italienii au remarcat la Dennis Man: „Pentru prima dată de când a ajuns la Parma”

Benzema, la Real Madrid sau Manchester United? Francezul a făcut anunțul

În fereastra de transfer din ianuarie, mai multe site-uri de sport susțineau că atacantul francez este nemulțumit de viața în Arabia la doar șase luni după ce s-a transferat la Al-Ittihad.

Mai mult, Benzema a fost inițial supărat pe șefii clubului, deoarece nu a primit banderola de căpitan. Internaționalul francez ar fi vrut să se întoarcă în Europa. S-a speculat că acesta ar putea ajunge la Real Madrid și Manchester United , dar nicio mutare nu s-a materializat în cele din urmă.

Karim Benzema: „Sunt fericit în Al-Ittihad”

Fostul câștigător al Balonului de Aur (2022) a revenit recent în acțiune în Liga Campionilor Asiei. El a ținut să sublinieze că nu a vrut niciodată să părăsească liga saudită.

„M-am întors și acum sunt mai bine. Povestea plecării mele nu este adevărată. Eu sunt fericit în Arabia Saudită. Nu am probleme cu antrenorul, toți cei care spun că vreau să mă întorc în Europa sunt mincinoși. Sunt foarte fericit la Al-Ittihad”.

De la transferul la Al-Ittihad, în vară anului trecut, Benzema, s-a bucurat de o formă bună. El a marcat de 12 ori în 22 de meciuri din toate competițiile și a oferit șase pase decisive.

Autogolul lui Benzema! Execuția prin care și-a lăsat „mască” portarul

Karim Benzema a fost autorul unui autogol spectaculos în partida Al-Ittihad - Navbahor Namangan, scor 2-1, din „optimile” Ligii Campionilor Asiei.

Karim Benzema a marcat primul gol al meciului cu o execuție care nu i-a dat șanse propriului portar.

În minutul 25, Iskanderov a bătut o lovitură liberă din partea dreaptă. Mingea a ajuns la Benzema, care stătea la colțul scurt, iar atacantul francez a încercat să respingă balonul, doar că acesta și-a arătat și de această dată simțul de atacant pursânge și a trimis o lovitură puternică de cap, care nu i-a dat vreo șansă propriului portar.

Benzema s-a revanșat chiar înaintea pauzei, când a pasat decisiv la golul marcat de Hamdallah. Al Ittihad avea să profite și ea de o execuție nefericită a adversarilor. Tabatadze a marcat în minutul 87 în propria poartă, iar saudiții merg în „sferturile” Cupei Campionilor Asiei, după 0-0 în meciul tur.

  • Articol scris de Mihai Popa

Citește și alte articole:

Ianis Hagi, la ora deciziilor » Noua echipă care îl dorește, după ce Rangers și Alaves l-au refuzat
SPANIA
Ianis Hagi, la ora deciziilor » Noua echipă care îl dorește, după ce Rangers și Alaves l-au refuzat
Un fost internațional francez îl face praf pe Kylian Mbappe: „Ne-am săturat de el. Să se ducă odată!”
FRANȚA
Un fost internațional francez îl face praf pe Kylian Mbappe: „Ne-am săturat de el. Să se ducă odată!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează