INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Ianis Hagi, la ora deciziilor » Noua echipă care îl dorește, după ce Rangers și Alaves l-au refuzat

Ianis Hagi, pe picior de plecare de la Alaves, foto: Imago Images
Ianis Hagi, pe picior de plecare de la Alaves, foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 24 februarie 2024 10:24 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 11:42

Ianis Hagi (25 de ani) are un sezon modest la Alaves, acolo unde este rezervă și nu reușește să se impună în echipa gândită de Luis Garcia. Situația mijlocașului român este extrem de complicată, cu 4 luni înainte de Campionatul European și ar putea schimba echipa din vară.

Ianis Hagi nu a mai fost titular la Alaves în campionat din decembrie 2023, iar în acest început de an nu reușește să prindă foarte multe minute în tricoul spaniolilor.

Dialog halucinant între vedetele Pro TV » Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
DIALOG
Dialog halucinant între vedetele Pro TV » Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”

Ianis Hagi ar putea ajunge în Portugalia, la Boavista

El ar putea ajunge din vară la Boavista, locul 11 din prima ligă portugheză, precizează sport.ro.

Boavista este pe locul 11 în prima ligă portugheză, după 22 de etape. Are un singur titlu de campioană, cucerit în 2001, și este antrenată de Ricardo Paiva. Vedeta echipei este vârful Robert Bozenik, cotat la 5 milioane de euro pe transfermarkt, internațional slovac.

Ion Timofte II a scris istorie pentru Boavista. Fostul internațional a fost ales de fanii clubului lusitan, pentru care a evoluat între 1994 și 2000, în primul „11” all-time.

Ianis Hagi, pe picior de plecare de la Alaves

Alaves l-a împrumutat pe Ianis Hagi de la Glasgow Rangers la începutul acestui sezon, dar evoluțiile acestuia au fost sub așteptări, iar spaniolii nu vor activa clauza de cumpărare definitivă.

Mai mult decât atât, Ianis ar mai putea primi o lovitură, iar Rangers va încerca să-l împrumute la o altă echipă, deși mai are contract cu scoțienii până în 2026.

Salariul lui Ianis Hagi este de 1,3 milioane de euro, iar Boavista își dorește ca Rangers să achite mare parte din el, lucru neacceptat momentan de scoțieni, menționează sursa citată.

2 goluri și un assistare Ianis Hagi la Alaves, în 20 de partide.

Verdictul dureros dat de presa spaniolă în privința lui Ianis Hagi: „Una dintre dezamăgirile sezonului”

Autor a două goluri și un assist în 20 de meciuri la Alaves, Hagi este criticat în „Noticias de Alava” după jumătate de an în Spania: „A trecut complet neobservat în marea majoritate a prestațiilor sale și nu a reușit să se adapteze la cerințele LaLiga”.

La câteva zile după ce a privit de pe banca de rezerve remiza albă obținută de echipa din Vitoria-Gasteiz pe terenul lui Betis Sevilla, cotidianul local Noticias de Alava trage concluzia dură în privința lui Ianis: „În ceea ce-l privește pe Hagi, adevărul e că el rămâne una dintre decepțiile sezonului. A venit pe «Mendizorroza» pentru a face diferența, având referințe foarte bune de la Glasgow; dar, până în prezent, nu a reușit să se adapteze la cerințele din LaLiga .

Deși nimeni nu se îndoiește de calitatea sa cu mingea la picior, tehnica nu este totul pentru a străluci la cel mai înalt nivel. Ianis Hagi a trecut complet neobservat în marea majoritate a prestațiilor sale". A jucat titular numai în șase din 16 meciuri de campionat!

Citește și alte știri:

Italienii au remarcat la Dennis Man: „Pentru prima dată de când a ajuns la Parma”
ITALIA
Italienii au remarcat la Dennis Man: „Pentru prima dată de când a ajuns la Parma”
Xhaka a marcat și a pus în scenă o farsă! Xabi Alonso s-a speriat pe margine
LEVERKUSEN - MAINZ 2-1
Xhaka a marcat și a pus în scenă o farsă! Xabi Alonso s-a speriat pe margine

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
cordell.hull
cordell.hull  •  25 Februarie 2024, 11:18
Postat de Ceferinho pe 24 Februarie 2024, 16:01

Bun. Cred ca-i limpede acum si pentru tatal lui ca nu va ajunge la nivelul sau niciodata, si e ok sa fie asa. Rivaldo nu si-ar dori fiul la marile echipe din vest, dar atata se poate, nu e nici o problema. Fotbalul nu e o meserie obisnuita unde lucrand suficiente ore ajungi la varf. Factorul genetic cu care te nasti face diferenta intre jucatorul muncitor de succes si jucatorul muncitor de la echipe din esaloane calitative inferioare. Ianis e un jucator de buna calitate, dar nu e pentru echipele de prima liga din Spania, Germania, Italia, Franta, Anglia. Poate pentru Portugalia, poate pentru Belgia sau chiar Olanda se gaseste loc la o echipa de la mijlocul clasamentului in jos, dar mai mult de atat nu. Baiatul se apropie de 30 ani azi-maine, etapa viselor s-a incheiat, trebuie revenit cu picioarele pe pamant si acceptata situatia asa cum se prezinta, nu cum si-ar dori sa se prezinte. E un baiat bun, vorbeste frumos, e educat, e serios, totul e ok, n-are motive de suparare Gica.

Fotbalul e un joc pentru bărbați așa cum spune și marele gânditor de la poartă alba

1945sv0509
1945sv0509  •  24 Februarie 2024, 21:52

Ianis Hagi - turistul care a colindat intreaga Europa.

danut.petnaise
danut.petnaise  •  24 Februarie 2024, 20:03

Ișfan stranierul, craioveanul piteștean petrolist. Același fizic, talent, determinare, carieră.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează