INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Talismanul lui Benzema? » Superstiția bizară a superstarului francez

Karim Benzema/ foto Imago Images
Karim Benzema/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 15:39 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 16:09

Karim Benzema (34 de ani), atacantul lui Real Madrid, traversează cel mai bun sezon al carierei. În această stagiune, în toate competițiile, francezul a reușit 43 de goluri în 43 de partide.

Potrivit as.com, francezul consideră că randamentul său fantastic se datorează și bandajului de pe mâna dreaptă, pe care îl poartă la fiecare meci, considerând că îi aduce noroc.

O legendă a fotbalului englez, despre tricoul lui Maradona: „Nu l-aș folosi nici să spăl vasele! Dacă am fi știut că e în vestiarul Angliei l-am fi rupt în mii de bucăți”
ANGLIA
O legendă a fotbalului englez, despre tricoul lui Maradona: „Nu l-aș folosi nici să spăl vasele! Dacă am fi știut că e în vestiarul Angliei l-am fi rupt în mii de bucăți”

De ce poartă Benzema bandaj la fiecare meci

Benzema a purtat pentru prima dată bandajul de la mâna dreaptă în 2019, din cauza unei accidentări la deget într-un meci cu Betis, scor 2-1. Ulterior, Karim a revenit la partida următoare, cu Sevilla, dar nu a reușit să marcheze.

Norocul francezului s-a schimbat însă la următoarele 4 partide, când a înscris de 6 ori. Potrivit jurnaliștilor spanioli, Karim mai poartă bandajul chiar și în ziua de azi, deoarece consideră că îi aduce noroc.

Benzema, sezon fantastic la Real Madrid

Cu Benzema golgeter și cel mai important om din echipă, Real Madrid a reușit să câștige titlul în La Liga, cu 4 etape înainte de final. Atacantul francez a marcat nu mai puțin de 26 de goluri în campionat, reușind și 11 pase decisive. La ambele capitole, Karim este pe primul loc în La Liga.

În Champions League, Benzema a marcat 15 goluri, contribuind decisiv la calificarea lui Real Madrid în finala cu Liverpool (28 mai). Francezul a înscris de 10 ori numai în fazele eliminatorii:

  • 3 goluri cu PSG, în optimi
  • 4 goluri cu Chelsea, în sferturi
  • 3 goluri cu Manchester City, în semifinale

VIDEO. Benzema, al treilea marcator din istoria lui Real Madrid

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

A încurcat-o pe Liverpool în lupta la titlu, dar e nemulțumit: „Meritam mai mult, au marcat după o deviere”

De ce a râs Ronaldo în timpul meciului cu Brighton: „Ce se petrece aici? Joc la Manchester United sau nu?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
88gore88
88gore88  •  08 Mai 2022, 17:46

Absolut falsa știrea,fără pic de documentare înainte.Exista chiar și un clip făcut de Madridista,Real Madrid TV.Nu este o superstiție,se protejează. După acea operație degetul mic nu se mai întinde la maxim când deschide palma,iar la o eventuala căzătură/alunecare din instict pui mâinile ceea ce este extrem de riscant în cazul în care acel degetul nu este bandajat alături de 1 sau 2

reteleanu
reteleanu  •  08 Mai 2022, 16:52

nu e numai superstitie. iti da un reper al al distantelor. sportivii stiu asta.

luciann
luciann  •  08 Mai 2022, 16:13

Chiar ma intrebam zilele trecute de ce-l poarta de atatia ani!:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează