INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Răsturnare de situație » Benzema anunță că rămâne la Real Madrid: „Realitatea nu constă în ce se scrie pe internet”

Karim Benzema. 
Foto: Imago
Karim Benzema. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 08:56 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 09:45

Atacantul francez al celor de la Real Madrid, Karim Benzema (35 de ani), spune că va rămâne la formația din capitala Spaniei și în sezonul următor, în ciuda zvonurilor conform cărora ar fi acceptat un contract pe doi ani venit propus de formația saudită Al- Ittihad, unde ar urma să câștige 200 de milioane de euro anual. 

Vârful din Hexagon a spus că toate zvonurile care apar în mediul online sunt unele false și că viitorul lui este la Real Madrid, nu în altă parte, așa cum spun mai multe agenții din presa internațională. 

Mititelu, în scandal cu toată lumea » S-a contrat în direct cu Lăcătuș: „Mai bine preocupați-vă de cum faceți să băgați echipa armatei în Liga 1! Pentru mine Steaua e FCSB!”
CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 1-0
Mititelu, în scandal cu toată lumea » S-a contrat în direct cu Lăcătuș: „Mai bine preocupați-vă de cum faceți să băgați echipa armatei în Liga 1! Pentru mine Steaua e FCSB!”

Karim Benzema dezminte faptul că ar pleca de la Real Madrid în această vară: „Realitatea nu constă în ce se scrie pe internet” 

Întrebat dacă are ceva să le transmită fanilor lui Real Madrid în legătură cu viitorul lui, Karim Benzema a răspuns: „Să le vorbesc fanilor Realului despre viitorul meu? De ce să vorbesc despre viitorul meu, dacă eu sunt în acest moment la Real Madrid? 

Se spune că plecarea mea în Arabia Saudită este un lucru 100% cert? Ce se spune pe internet nu se reflectă și în realitate”, a declarat Karim Benzema, potrivit cotidianului spaniol Marca. 

Karim Benzema, ofertă foarte bună primită din Arabia Saudită, de la Al Ittihad 

Karim Benzema ar fi primit o ofertă de 200 de milioane de euro din partea formației arabe Al Ittihad. I s-ar fi propus să lanseze și o academie de fotbal pentru copii și juniori, urmând a fi sprijinit cu altă sumă generoasă. 

În plus, ar avea un rol de ambasador și în candidatura saudită pentru Campionatul Mondial din 2030, alături de Grecia și Egipt. Contractul lui Benzema cu Real Madrid expiră la 30 iunie, dar președintele spaniolilor, Florentino Perez, i-ar fi activat acestuia clauza prin care contractul lui Benzema va fi prelungit până la finalul sezonului viitor. 

647 de meciuria jucat la Benzema la Real Madrid. A marcat 353 de goluri și a câștigat 24 de trofee

Citește și: 

Șoc la UEFA! Marciniak riscă să fie exclus de la finala Ligii: Istvan Kovacs ar putea arbitra Manchester City - Inter!

Bombă în Europa » Raportul inspectorilor UEFA acuză Barcelona de corupție: riscă să nu poată participa în ediția următoare de Champions League

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  02 Iunie 2023, 11:54

Este nevoie de un suflu nou, nu se pot dezvolta noi talente daca cei vechi nu vor sa plece.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează