INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANUNȚ

Keisuke Honda se oferă să joace la AC Milan sau Manchester United: „Nu am nevoie de bani” » A făcut anunțul pe Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2019 17:46

Keisuke Honda (33 de ani), ultima dată la Melbourne Victory, în prima ligă australiană, a atras atenția pe Twitter cu mesajele destinate echipelor AC Milan și Manchester United.

Atacantul japonez, rămas liber de contract în această vară, se cere la una dintre cele două echipe.  

„Mereu mi-am dorit să vă ajut. Sunați-mă când aveți nevoie de mine”, a fost mesajul lui Honda, destinat celor de la AC Milan.  

Acesta a mai jucat la AC Milan în perioada 2014-2017, reușind să înscrie 11 goluri, în 92 de meciuri. Acum, vrea să profite de situația delicată de la Milan și să pună umărul la redresarea echipei care are patru înfrângeri și două victorii în cele șase etape disputate și ocupă locul 16 în Serie A.

Nici Manchester United nu stă mai bine. „Diavolii” sunt pe locul 11 în Premier League, având două înfrângeri, două egaluri și două victorii, în șase meciuri. 


„Faceți-mi o ofertă. Nu am nevoie de bani, ci vreau să joc la o echipă mare, alături de colegi de calitate”, le-a transmis Honda celor de la Manchester United.  

Pe lângă ultima aventură din Australia, Keisuke Honda a mai trecut prin Rusia, la ȚSKA Moscova, Mexic, la CF Pachuca, Olanda, la Venlo, dar a jucat și la câteva cluburi din Japonia. 

Keisuke Honda se oferă să joace la AC Milan sau Manchester United: „Nu am nevoie de bani” » A făcut anunțul pe Twitter
FOTO: Captură Twitter

VEZI ȘI:

TOTTENHAM - BAYERN // VIDEO Atenție la Hugo Lloris! Portarul lui Tottenham, gafă incredibilă! A luat gol după ce a vrut să dribleze un adversar

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  30 Septembrie 2019, 23:20

O citi nevoită?

mosstt
mosstt  •  30 Septembrie 2019, 20:49
Postat de iulian66georgescu pe 30 Septembrie 2019, 18:47

Da-i un mesa lu Nea Gigi sa te bage portar si sa te dea afara peste o saptamana....................ca nu-ti place laptele de oaie!

ce zici mahh?

iulian66georgescu
iulian66georgescu  •  30 Septembrie 2019, 18:47

Da-i un mesa lu Nea Gigi sa te bage portar si sa te dea afara peste o saptamana....................ca nu-ti place laptele de oaie!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează