INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Kevin de Bruyne trimite „săgeți” către PSG: „Când sunt prea multe vedete apar probleme”

Kevin de Bruyne și Kylian Mbappe
Foto: Imago
Kevin de Bruyne și Kylian Mbappe Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021 21:56 / Actualizat sambata, 13 noiembrie 2021 00:04

Kevin de Bruyne (30 de ani), fotbalistul celor de la Manchester City, a oferit un interviu în presa franceză în care vorbește despre diferențele dintre City și PSG, cele două mari echipe care beneficiază de fonduri de investiții uriașe din zona arabă.

Unul dintre cei bani buni mijlocași din lume, de Bruyne explică principala diferență între Manchester City și PSG, englezii fiind preocupați să cumpere jucători care pot forma un grup unit, în timp ce parizienii au transferat mai degrabă individualități.

„Grupul nostru este ușor de gestionat, nu există un jucător-vedetă și asta este foarte important. Când sunt prea multe personalități diferite, problemele apar repede. Nimănui aici nu-i place să fie pe bancă, dar toată lumea își dorește ce e mai bun pentru City. 

Managerii noștri caută cei mai buni jucători, dar fac și cercetări despre viața personală, despre modul în care un jucător se comportă cu ceilalți. Știu să creeze un grup. 

Este puțin diferit de ceea ce se face la PSG, este o altă filozofie, deși asta nu înseamnă că e mai bine. Mă simt norocos că pot crește cu această echipă”, a declarat Kevin de Bruyne potrivit France Football.

Cele două echipe se înfruntă în Champions League

Kevin de Bruyne va avea ocazia să-și ia revanșa în fața lui PSG în Liga Campionilor, după ce în tur „cetățenii” au capitulat pe „Parc des Princes”, scor 0-2. Aflată la un punct în fața francezilor, City își poate asigura calificarea de pe prima poziție a clasamentuluidacă învinge pe 24 noiembrie.

Momentan, de Bruyne este cu gândul doar la preliminariile Campionatului Mondial, acolo unde, împreună cu naționala Belgiei va înfrunta Estonia sâmbătă seară. 

În acest moment, Belgia este lider în grupa E, cu 16 puncte după 6 meciuri, urmată de Cehia și Țara Galilor, ambele cu câte 11 puncte.

Video Pasele de gol ale lui Kevin de Bruyne în sezonul 2020-2021

Citește alte știri din fotbalul internațional:

N-a durat mult! » Primul fotbalist amendat de Xavi pentru că a încălcat regulamentul la Barcelona

Borussia Dortmund nu renunță la Erling Haaland! Strategia pusă la cale de club pentru a-l convinge pe atacant să rămână

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează