INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Khabib Nurmagomedov, campionul UFC, mesaj pentru Cristiano Ronaldo: „Dacă nu părăsești tu sportul, asta se întâmplă”

Articol de - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 15:36

Khabib Nurmagomedov, 31 de ani, l-a sfătuit pe prietenul său, Cristiano Ronaldo, să se retragă cât timp este în vârful fotbalului.

Rusul Khabib Nurmagomedov este deja o legendă în UFC. La 31 de ani, are 28 de victorii legate, niciun eșec, cea mai mai lungă serie invincibilă din MMA. 

Bun prieten cu Cristiano Ronaldo, acesta l-a sfătuit pe starul portughez al lui Juventus să se retragă acum, cât timp e în vârf. 

„E greu să renunți la ceva ce ai făcut întreaga ta viață. Dar nu contează dacă vrei sau nu. Va veni timpul când, dacă nu părăsești tu sportul, te părăsește sportul pe tine”, a declarat Nurmagomedov în Rusia, într-o conferință de promovare pentru Global Fighting Championship (GFC). 

„În cazul în care nu te oprești la momentul potrivit, vei fi lăsat în urmă. Vor fi noi campioni, mai tineri, mai înfometați, mai motivați. Nu poți avea aceeași foame de victorii până la sfârșit. Câți ani are el? 34? La 35 nu va mai avea aceeași viteză de reacție„. 

18,2 milioanede followers are Khabib Nurmagomedov pe Instagram

Citește și:

Cristiano Ronaldo, Ronaldo Fenomenul sau Ronaldinho?! DEZBATERE: Care a fost cel mai bun Ronaldo?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează