INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2022

FOTO A marcat golul decisiv în finala Europeanului feminin și a sărbătorit în stil mare! Și-a dat jos tricoul și a făcut turul arenei Wembley

Chloe Kelly (24 de ani) a marcat golul decisiv al finalei Campionatului European de fotbal feminin, câștigată de Anglia în fața Germaniei, scor 2-1, și a declanșat sărbătoarea chiar pe gazon. +18   FOTO
Chloe Kelly (24 de ani) a marcat golul decisiv al finalei Campionatului European de fotbal feminin, câștigată de Anglia în fața Germaniei, scor 2-1, și a declanșat sărbătoarea chiar pe gazon.

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2022 22:25 / Actualizat duminica, 31 iulie 2022 22:25

Chloe Kelly (24 de ani) a marcat golul decisiv al finalei Campionatului European de fotbal feminin, câștigată de Anglia în fața Germaniei, scor 2-1, și a declanșat sărbătoarea chiar pe gazon. 

Bucuria primului titlu european din istoria fotbalului feminin britanic a meritat orice sacrificiu. Inclusiv cartonașul galben primit de Chloe Kelly, în minutul 110 al ultimului act. 

+14 FOTO

Chloe Kelly, MVP în finala Campionatului European

Disputa dintre Anglia și Germania se îndrepta spre loviturile de departajare, 1-1 la finalul timpului regulamentar. În minutul 110, Chloe Kelly, jucătoarea legitimată la Manchester City, a izbutit un gol miraculos al victoriei, o execuție simplă, din 2 metri. 

Bucuria a fost pe măsură. Chloe și-a dat jos tricoul, a rămas în bustieră, și a pornit, alături de colege, într-un tur de stadion. Cartonașul galben primit nu a mai contat!

VIDEO Anglia - Germania, cu 88.000 de spectatori pe Wembley

„Un Wembley plin la finala Europeanului feminin. Este extraordinar să văd cât de repede crește interesul pentru meciurile fetelor. Fotbalul a devenit un sport global! Acum, mai mult ca niciodată”, a punctat Gary Lineker, pe Twitter.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

FOTO Ronaldo i-a enervat azi pe fanii lui United: „Nici Pogba nu făcea așa ceva! Nu-ți pasă ce reprezinți”

VIDEO Odată cu transferul la Cremonese, Vlad Chiricheș anunță: „Îmi voi schimba stilul de joc”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
BogdanD
BogdanD  •  01 August 2022, 16:18

Asta e singura știre despre eveniment? Buhnici scrie mizerii pentru gsp? Sunteți dezgustatori. Ați pus și poza aia sugestiva doar ca să atatati.

alexiosas
alexiosas  •  01 August 2022, 11:06
Postat de gligorcostin pe 01 August 2022, 00:20

Dacă ești obișnuit sa te uiți la bambilici weekend de weekend te cred și eu ca e greu sa te uiți la ceva de calitate... Și felicitări Gsp pentru cronica finalei, tricoul dat jos e clar momentul decisiv.. Tara și jurnalism de doi bani

atata pot,atata fac...si fecesebistii si gesepistii

catalin.palcu
catalin.palcu  •  01 August 2022, 10:14
Postat de johnny2 pe 01 August 2022, 01:07

Nu se uita nimeni la fotbal feminin . Aia din tribune probabil au fost platiti sa vina la stadion.

In Romania poate nu se uita nimeni. In tarile scandinave, in Olanda, Anglia, Spania si Portugalia, SUA si Canada, e popular si fotbalul feminin.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează