INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO

Kieran Trippier, suspendat pentru pariuri? Ce riscă vedeta lui Atletico

Kieran Trippier (stânga), fundașul englez al lui Atletico, ar fi jucat la pariuri, încălcând astfel regulamentele federației engleze
Kieran Trippier (stânga), fundașul englez al lui Atletico, ar fi jucat la pariuri, încălcând astfel regulamentele federației engleze

Articol de - Publicat vineri, 01 mai 2020 19:37

Kieran Trippier, fundașul englez (29 de ani) al lui Atletico, ar fi jucat la pariuri, încălcând astfel regulamentele federației engleze, în aceeași lună iulie 2019 în care s-a transferat în Spania, pentru 22 de milioane de euro. 

Daily Mail a dezvăluit că el ar putea primi aceeași sancțiune ca Daniel Sturridge, sancționat șase săptămâni (nu a efectuat decât două) și amendat cu 171.000 €. Kieran Trippier e acuzat că imediat după mutarea de la Tottenham ar fi pus pariuri pe evenimente sau competiții în care a fost angrenat cu formația lui Diego Simeone. 

Sturridge a fost prins că i-a spus fratelui său să mizeze pe transferul la FC Sevilla în ianuarie 2018. Deși afacerea a căzut și atacantul a ajuns până la urmă împrumutat de la Liverpool la West Bromwich Albion, iar federația engleză a considerat că informația, oferită acestuia și altor prieteni, a influențat grav pariurile. 

Începe vârtejul! Donald Trump vrea despăgubiri URIAȘE din partea Chinei

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Fellaini și Witsel o salvează pe Standard Liege! Câți bani au trimis ca să-i scape de faliment pe belgieni

Plan disperat în Premier League: start peste 6 săptămâni și meciuri pe 12 terenuri neutre

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează