INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STANDARD LIEGE

Fellaini și Witsel o salvează pe Standard Liege! Câți bani au trimis ca să-i scape de faliment pe belgieni

Marouane Fellaini, mijlocașul lansat la Standard Liege, a împrumutat clubul cu 3 milioane de euro pentru a evita falimentul. Și Witsel a investit 1,5 milioane și vrea 45% din proprietatea stadionului. Foto: Guliver/GettyImages
Marouane Fellaini, mijlocașul lansat la Standard Liege, a împrumutat clubul cu 3 milioane de euro pentru a evita falimentul. Și Witsel a investit 1,5 milioane și vrea 45% din proprietatea stadionului. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 01 mai 2020 18:52

Marouane Fellaini, mijlocașul lansat la Standard Liege, a împrumutat clubul cu 3 milioane de euro pentru a evita falimentul. Și Witsel a investit 1,5 milioane și vrea 45% din proprietatea stadionului.

Standard e într-o cursă contracronometru pentru a evita falimentul și retrogradarea în a patra ligă belgiană. Formația lui Denis Drăguș ar putea fi salvată până marți, când Curtea de Arbitraj se va pronunța în privința recursului la decizia revocării licenței, din cauza neplății salariilor. Marouane Fellaini a sărit în ajutorul clubului unde s-a lansat în 2006 cu un împrumut de 3 milioane de euro.

Mai trebuie 9 milioane!

Mijlocașul lui Shandong Luneng a răspuns apelului făcut de un alt star belgian, Axel Witsel, care a injectat 1,5 milioane în societatea imobiliară ce trebuie să se ocupe de achiziționarea stadionului "Maurice Dufrasne". Jucătorul lui Dortmund și-a propus să investească până la a deține 45% din acțiunile arenei de care și-au legat numele Loți Bölöni, Mircea Rednic și Răzvan Marin. Ar mai fi însă nevoie, potrivit Het Nieuwsblad, de 9 milioane de euro pentru supraviețuirea lui Standard! 

84 de meciuriși 11 goluri are Fellaini pentru Standard, de la care s-a transferat în 2008 la Everton

Începe vârtejul! Donald Trump vrea despăgubiri URIAȘE din partea Chinei

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional: 

Real Madrid, acuzată de rasism de către un fost jucător: „Dacă eram alb, sigur aș fi avut succes!”

PSG, mesaj după al nouălea titlu în Franța: „Dedicăm acest trofeu personalului medical și eroilor cotidieni”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează