INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Jurgen Klopp, ironizat acum pentru o declarație hazardată din 2016: „Normal, acum ar trebui să-și dea demisia!”

Jurgen Klopp/ foto: Imago Images
Jurgen Klopp/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 14 iunie 2022 14:13 / Actualizat marti, 14 iunie 2022 14:28

Jürgen Klopp (54 de ani) a spus că nu va cheltui niciodată 100 de milioane de euro pentru un jucător, aluzie la transferul lui Pogba la Manchester United, în 2016. 

„Mutarea” uruguayanului Darwin Nunez de la Benfica îl contrazice. Atacantul de 22 de ani a devenit cel mai costisitor transfer din istoria lui Liverpool.

Niciodată să nu spui niciodată, că nu știi când se întoarce împotriva ta! Transferul lui Darwin Nunez la Liverpool i-a făcut pe suporteri să apeleze la memorie, pentru a-l pune într-o situație jenantă pe managerul „cormoranilor". Jürgen Klopp a uitat ce zicea în 2016, când Manchester United îl readucea pe Paul Pogna, plătind 105 milioane de euro lui Juventus:

„Dacă iei un jucător de 100 de milioane și ți se accidentează, atunci ai aruncat cu banii în șemineu. În ziua în care voi cheltui atât pentru un transfer, îmi voi părăsi imediat serviciul, pentru că fotbalul este despre un joc colectiv! Alte cluburi pot investi mai mulți bani în jucătorii de top, însă eu vreau să fac lucrurile într-un mod diferit", anunțase antrenorul german.

FC Pyunik Erevan - CFR Cluj, în primul tur al Ligii Campionilor » Campioana debutează în Armenia
CFR CLUJ
FC Pyunik Erevan - CFR Cluj, în primul tur al Ligii Campionilor » Campioana debutează în Armenia

„Klopp încă mai este în funcție?!"

Mutarea de 85 de milioane a lui Virgil van Dijk se apropiase de baremul impus, astfel că în 2019 Klopp admitea că a judecat greșit piața și că e nevoie să scoți „cash-ul" pentru a putea concura cu marile rivale. 

Acum atacantul uruguayan adus de la Benfica i-a spulberat promisiunea. Cu tot cu bonusuri de prezențe și performanță, Darwin Nunez va costa fix 100 de milioane. Ironiile au curs: „Îl așteptăm pe Klopp să se retragă din antrenorat", „Încă mai e în funcție, deși a cheltuit doar 100 de milioane?!" și „Klopp nu plătește sume mari".

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Explicațiile lui Didier Deschamps pentru fiasco-ul campioanei mondiale Franța: „N-am avut forță, caracter și energie”

Pique, petreceri cu cortine roșii și telefoane aruncate la intrare: „Lucrurile au luat-o razna după despărțirea de Shakira”. Suma imensă cheltuită pe noapte

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
brujo
brujo  •  14 Iunie 2022, 20:02
Postat de Tibisor pe 14 Iunie 2022, 18:06

Asa si ? , cine l-a ironizat ? ... fanii lui M.U. ? , echipa care a luat 9-0 parca la " general" de la Liverpool ? ... ce durere pe ei !

Nici macar. L-au ironizat fanii de pe emptyhad. Aia care umplu stadionul cu bannere, ca nu sunt destui ei sa il umple. Aia care au venit la petrecerea pentru castigarea PL 100 de oameni ... :))))))))))))))))))))

Tibisor
Tibisor  •  14 Iunie 2022, 18:06

Asa si ? , cine l-a ironizat ? ... fanii lui M.U. ? , echipa care a luat 9-0 parca la " general" de la Liverpool ? ... ce durere pe ei !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează