INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Koeman, atacat de un fost elev celebru: "Nu e capabil. Sper că va invăța"

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 26 octombrie 2017 16:58

Fostul mare portar al Valenciei și al Spaniei, Santiago Canizares (47 de ani), a comentat mandatul lui Ronald Koeman la Everton, încheiat zilele trecute cu demiterea acestuia de pe banca grupării din Premier League. 

Deși a fost pregătit de Koeman la Valencia în sezonul 2007-2008, ultimul din cariera lui de jucător, Canizares nu a avut cuvinte de laudă la adresa tehnicianului olandez.

Într-un interviu acordat cotidianului Super Deporte, fostul internațional spaniol l-a atacat dur pe Koeman, spunând despre el că "nu poate crea cu succes noi proiecte":

"Când Koeman a sosit la Valencia, i-am cerut opinia unui prieten de-al meu care a văzut toate meciurile lui Ajax. El mi-a spus că Ronald Koeman, când a venit, a avut avantajul să găsească un proiect care deja dădea roade și căruia i-a acordat continuitate, însă nu a reușit să creeze un nou proiect. La Everton a adus câțiva jucători importanți cheltuind foarte mulți bani și incă o dată nu a fost capabil să creeze un proiect. Nu este un antrenor care știe să creeze un proiect, sper că va invăța!", a declarat Canizares, care este acum analist tv.

Koeman a venit în iunie 2016 la Everton, după doi ani petrecuți pe banca lui Southampton. Dacă primul său sezon ca antrenor al "caramelelor" a fost unul reușit, clasându-se la finalul pe locul 7 în Premier League și ducând echipa în Europa League, în cel de-al doilea sezon a lăsat-o pe Everton pe locul 18 având doar 8 puncte după 9 etape, și pe ultimul loc în Europa League, într-o grupă cu Atalanta, Lyon și Apollon Limasol.

sursa: si.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează