INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Koulibaly refuză » Nu vrea transferul la Juventus și nici nu prelungește cu Napoli!

Kalidou Koulibaly // Foto: Getty Images
Kalidou Koulibaly // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 08 iulie 2022 12:27 / Actualizat vineri, 08 iulie 2022 13:10

Kalidou Koulibaly, stoperul senegalez în vârstă de 31 de ani, al cărui contract expiră în iunie 2023, poate ajunge la Chelsea sau Barcelona. Fundașul de la Napoli este cotat la 40 de milioane de euro de președintele De Laurentiis.

Încurcată rău e situația lui Kalidou Koulibaly. În ciuda interesului arătat de Juventus, senegalezul nu vrea s-audă despre un transfer la rivala de moarte. Nici Napoli nu intenționează să discute vânzarea lui indiferent de cât de mare ar fi oferta bianconerilor! Problema e că stoperul de 31 de ani nu acceptă nici să își prelungească angajamentul, scadent la finalul sezonului viitor.

Kalidou Koulibaly, o alternativă la De Ligt

Președintele De Laurentiis a făcut o excepție pentru el și i-a propus un salariu de 6 milioane de euro pe 5 stagiuni, însă nici așa nu l-a convins. Koulibaly ar putea semna cu oricine din ianuarie, din postura de jucător intrat în ultimele șase luni, numai că pe Spalletti cel mai mult îl sperie să nu plece acum. Cel mai probabil în afara Italiei.

Napoli nu discută sub 40 de milioane de euro, sumă care n-ar fi o problemă pentru Chelsea. Agentul său, Fali Ramadani, are deja discuții cu clubul londonez. 

Barcelona vrea să-și întărească apărarea cu un transfer din Serie A » Jucătorul dorit insistent de Xavi pe Camp Nou
BARCELONA
Barcelona vrea să-și întărească apărarea cu un transfer din Serie A » Jucătorul dorit insistent de Xavi pe Camp Nou

Dacă îl ratează pe De Ligt, tot mai aproape de Bayern, KK ar fi o alternativă destul de bună. Discuție valabilă și în cazul Barcelonei. Xavi îl apreciază mult și, deși nu stă deloc bine cu banii, clubul ar intra într-o licitație Nu contează că deja l-a adus pe Christensen.

Azzurrii iau în calcul despărțirea de Kalidou și fac presiuni asupra lui Nikola Milenkovici (24 de ani). Stoperul sârb al Fiorentinei, al cărui impresar e tot Ramadani!, costă doar 15 milioane de euro, dar se află și pe lista lui Inter și a lui Juventus.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cel mai căutat tricolor în această vară » Patru echipe din Serie A se bat pentru transferul lui

De ce trăiesc cu frică jucătorii Borussiei Dortmund » Îi urmăresc infractorii cu dronele!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează