INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Starul din Premier League, prădat de hoți » Se afla în casă în timpul jafului!

Julian Alvarez, Elring Haaland și Kurt Zouma/
Foto: Imago
Julian Alvarez, Elring Haaland și Kurt Zouma/ Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2023 18:34 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 20:47

Kurt Zouma (29 de ani), căpitanul lui West Ham, a ratat derby-ul londonez contra lui Crystal Palace, după ce cu o seară înainte hoții au pătruns în casa acestuia, reușind să fure lucruri în valoare de peste 100.000 de lire sterline.

Fără fundașul francez, West Ham a reușit doar o remiză cu rivalii locali de la Crystal Palace, scor 1-1. Mohammed Kudus a deschis scorul pentru „ciocănari” în minutul 13, dar reușita lui Odsonne Edouard din minutul 53 a adus un punct în contul „vulturilor”.

Transfer neașteptat la Farul » Gică Hagi și-a vândut „perla”! Câți bani ar fi primit campioana
FARUL
Transfer neașteptat la Farul » Gică Hagi și-a vândut „perla”! Câți bani ar fi primit campioana

Kurt Zouma se afla în casă alături de familie în timpul spargerii

Kurt Zouma se afla în casă alături de familie, când hoții au pătruns în domiciliul acestuia. Niciun membru al familiei nu a fost rănit în timpul spargerii, dar hoții au reușit să fugă cu obiecte în valoare de peste 100.000 de lire sterline, printre care bijuterii și ceasuri.

Kurt Zouma nu a mai participat la meciul din ziua următoare, contra lui Crystal Palace, iar clubul a anunțat că fundașul nu face parte din lot din „motive personale”.

West Ham oferă o recompensă pentru informații despre hoți

Potrivit The Sun, West Ham va oferi o recompensă pentru oricine are informații despre grupul infracțional care i-a spart casa lui Kurt Zouma: „West Ham United oferă 25.000 de lire sterline pentru orice informație care poate duce la prinderea grupului infracțional care l-a jefuit pe Kurt Zouma cu o zi înaintea meciului cu Crystal Palace. Casa lui Kurt a fost spartă sâmbătă seară în timp ce familia sa se afla acasă. Din fericire, nimeni n-a fost rănit, dar experiența a fost foarte neplăcută, în special pentru copii”.

Kurt Zouma și-a început cariera la Saint-Etienne și a fost transferat de Chelsea la începutul anului 2014. Fundașul francez a mai evoluat apoi, sub formă de împrumut, la Stoke City și Everton, iar în vara lui 2021 West Ham plătea 35 de milioane de euro pentru un transfer definitiv. 

Francezul are în palmares două titluri în Premier League (2015 și 2017) și un trofeu Champions League (2021) în tricoul lui Chelsea, iar alături de West Ham, Zouma a cucerit trofeul Conference League (2023).

Vezi și alte știri:

Ratează Mihăilă Euro 2024? GSP a aflat când va anunța UEFA pedeapsa + cazul care dă speranțe României
EURO 2024
Ratează Mihăilă Euro 2024? GSP a aflat când va anunța UEFA pedeapsa + cazul care dă speranțe României
Mihai Stoica are din nou putere la FCSB! Schimbare de ultimă oră după rateurile lui Becali
FCSB
Mihai Stoica are din nou putere la FCSB! Schimbare de ultimă oră după rateurile lui Becali

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează