INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

„Am fost șocat!” » Kylian Mbappe a răbufnit după PSG - Olympique Marseille

Kylian Mbappe, foto: Guliver/gettyimages
Kylian Mbappe, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2022 11:51 / Actualizat luni, 17 octombrie 2022 12:07

Kylian Mbappe, atacantul în vârstă de 23 de ani, autorul primei pase decisive în acest sezon în PSG - Olympique Marseille 1-0, susține că „nu am cerut niciodată să fiu lăsat să plec în ianuarie”.

Săptămâna trecută, marți, în după-amiaza meciului cu Benfica (1-1), Marca anunța cutremurul de la PSG. Potrivit cotidianului spaniol, Kylian Mbappe ar fi comunicat că vrea să plece în ianuarie, veste confirmată și de L'Équipe și Le Parisien. 

Atacantul, 23 de ani, nu mai avea încredere în club, pentru că nu-și respectase promisiunile față de el.

Anamaria Prodan se bagă în politică! Partidul ales e condus de un fost iubit: „Eram două bucăţi de cremene” + Cum arată afișul electoral
POLITICĂ
Anamaria Prodan se bagă în politică! Partidul ales e condus de un fost iubit: „Eram două bucăţi de cremene” + Cum arată afișul electoral

Kylian Mbappe: „Am rămas fără cuvinte când am văzut”

Ulterior, a apărut și scandalul dezvăluit de site-ul de investigații Mediapart: oficialii parizieni ar fi plătit o agenție pentru a-l discredita pe jucător printr-o „armată digitală” de conturi false pe rețelele de socializare. 

După „Clasicul” cu Marseille, în care KM7 a oferit primul său assist în acest sezon, lui Neymar, Kylian a apărut în fața presei la zona mixtă, negând orice conflict cu PSG. „Nu am cerut niciodată să fiu lăsat să plec în ianuarie. Nu am înțeles acea informație, apărută în ziua partidei. N-am nicio legătură cu ea, am fost șocat, ca toată lumea”, a declarat internaționalul francez. 

„Oamenii pot crede că eu eram implicat, dar repet, n-am avut nicio legătură. Îmi făceam siesta și toți ai mei erau la meci, la fratele meu mai mic. Am rămas fără cuvinte când am văzut. Totul e fals, sunt fericit aici", a mai spus Mbappé. 

Kylian Mbappe: „Voi obosi foarte repede”

Întrebat și despre dezvăluirea Mediapart, jucătorul lui PSG a explicat cum gândește: „Eu sunt fotbalist. Pentru mine, cel mai important este să joc, să dau ce am mai bun pe teren. Dacă încep să mă împrăștii la prea multe lucruri, voi obosi foarte repede. Când semnezi cu PSG, știi ce te așteaptă, știi că vor fi aspecte pozitive, și negative. Mă concentrez doar să câștig meciuri și trofee”. 

12 goluriși o pasă decisivă are Kylian Mbappé la PSG în 14 meciuri jucate în acest sezon în Ligue 1 și Champions

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Guardiola „sare la gâtul” arbitrului, după înfrângerea cu Liverpool: „A dat fault la gol doar pentru că am marcat noi”

Scandal de amploare după El Clasico: Joan Laporta, dat afară din vestiarul arbitrilor!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează