INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Amenințare incredibilă la adresa lui Kylian Mbappe: „Ești mort!”

Mbappe// Foto-IMAGO / PanoramiC
Mbappe// Foto-IMAGO / PanoramiC

Articol de - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 13:49 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 14:59

Kylian Mbappe (23 de ani) a fost atacat chiar în orașul în care a crescut ca fotbalist, Bondy, o imensă pictură murală fiind vandalizată și provocând un mare scandal în Franța.

Kylian Mbappe nu are parte numai de manifestări de simpatie din partea fanilor francezi, ba din contră! De când au apărut zvonurile că va pleca la Real Madrid, atacurile la adresa lui s-au înmulțit. În vară, unii suporteri ai naționalei l-au taxat după ce a ratat o lovitură de departajare decisivă contra Elveției la Euro, jignindu-l rasist, însă acum s-a depășit limita.

Barcelona pregătește o mutare-surpriză » Vrea să aducă un jucător din China!
SPANIA
Barcelona pregătește o mutare-surpriză » Vrea să aducă un jucător din China!

Legături politice

Pictura murală imensă care i-a fost dedicată în oraşul Bondy, localitate în care a crescut și s-a dezvoltat ca fotbalist, a fost vandalizată, după cum anunţă Le Parisien. Un înscris cu grafitti, „Mbappe, eşti mort!”, a provocat scandal. Francezii fac legătura cu Sylvine Thomassin, candidată la alegerile pentru primăria locală, alături de care apare la evenimente, cei doi fiind buni prieteni. 

Desenul cu pricina, realizat de Nike cu prilejul celei de-a 21-a aniversări a campionului mondial, îl reprezintă când era copil dormind cu capul pe minge și visând să ajungă la naționala mare a Franței, sloganul fiind unul sugestiv: „Iubește visele și ele te vor iubi”.

A apărat o fetiță

Mbappe a replicat haterilor și a luat apărarea pe Twitter unei fetițe bolnave. O fană de opt ani, cu sindromul VACTERL, care îi provoacă malformații anorectale, cardiace și renale, îi trimisese un mesaj de afecțiune atacantului după 1-1 cu Lyon: „Te rog, rămâi la PSG și fă-ne să visăm în continuare! Te iubesc!”. 

De la acest videoclip s-a dezlănțuit valul de mesaje de ură: „Violență împotriva unui copil. Mai jos de atât chiar nu se poate! Continuă să lupți, Camille, pentru că ne oferi tuturor o adevărată lecție de viață. Ar fi timpul să reacționăm”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

N-a mai arbitrat în Bundesliga după scandalul din „Der Klassiker” » Care este motivul

Ahmet Calik, fostul coleg al lui Bogdan Stancu, a murit în accident rutier la 27 de ani + Mesajul lui Marius Şumudică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează