INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Kylian Mbappe are doi idoli în fotbal: „Pele e «regele»! Doar Zidane m-a mai impresionat atât de tare”

Mbappe și Pele
Mbappe și Pele

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 19:22

Francezul Kylian Mbappe (20 de ani) afirmă că brazilianul Pele (78 de ani) și conaționalul Zinedine Zidane (46 de ani) sunt cele mai impresionante personalități pe care le-a cunoscut. 

„Am fost puțin intimidat când m-am întâlnit cu Pele. Îmi treceau atâtea întrebări prin cap, unele mai puțin inteligente decât celelalte. Nu știam dacă voi fi capabil să vorbesc. Mi-am măsurat cu grijă cuvintele. Parcă eram în fața unui monument. M-am simțit atât de mic. Din punctul meu de vedere este «regele fotbalului», o parte importantă a istoriei.

Singura persoană care m-a mai impresionat atât de tare este Zinedine Zidane. Când am dat ochii cu el prima dată am rămas blocat”, a declarat Mbappe pentru France Football.

200.000.000 €este cota lui Kylian Mbappe conform transfermarkt.de. Francezul este cel mai valoros fotbalist al planetei în acest moment

VEZI ȘI:

VIDEO Verdict dur pentru Harry Kane, „regele” lui Tottenham: „E o imensă lovitură!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
106773433522190
Marcello Kazan  •  11 Aprilie 2019, 09:44

Mbape *** '***'... *** *** *** fara caracter si fara bun simtz... Continua sa se autodesemneze cel mai mare fotbalist care a pasit vreodata pe un teren de fotbal cind ADEVARUL ADEVARAT este ca aceasta '*** ***' a fost un fotbalist DE VALOARE MEDIE cel putin la standardele de azi unde Cristiano Ronaldo e DE ZECE ORI MAI BUN considerind de nivelul la care joaca... De ZEUL FOTBALULUI MESSI, NICI NU ARE ROST SA MAI DISCUTAM... Acea '*** ***' NU AR FI BUN NICI PENTRU LUSTRUIREA GHETELOR LUI MESSI... Mai exista dubii despre ceea ce cred despre Pele pe care l-am urmarit jucind fotbal PE VIU???... Si JIGNINDU-SI TOTI ADVERSARII tot 'pe viu'...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fairplayromania
fairplayromania  •  10 Aprilie 2019, 21:26

Credeam că e vorba de Coman....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează