INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

E de neoprit! Ce a făcut Mbappe la doar 3 zile după ce a pierdut finala Mondialului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2022 13:47 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 14:36

După ce pe 18 decembrie a pierdut finala Campionatului Mondial, Kylian Mbappe a revenit azi la antrenamentele echipei de club.

La 3 zile după înfrângerea contra Argentinei, extrema de 24 de ani, a renunțat la vacanță. Spre deosebire de colegii săi prezenți la Mondial, Mbappe s-a prezentat la antrenamentele lui PSG, pentru a se pregăti de a doua parte a sezonului.

„N-am putea juca mai prost!” » Francezii au publicat discursul lui Kylian Mbappe din vestiar, la pauza finalei cu Argentina: „Avem două variante”
ARGENTINA - FRANȚA 3-3 (4-2 d.pen.)
„N-am putea juca mai prost!” » Francezii au publicat discursul lui Kylian Mbappe din vestiar, la pauza finalei cu Argentina: „Avem două variante”

Kylian Mbappe, din nou la antrenamentele lui PSG

Messi, campionul mondial din lotul lui PSG, încă este în vacanță, la fel ca Achraf Hakimi, Neymar și Marquinhos. PSG va juca azi un meci amical, iar pe 28 decembrie va juca în Ligue 1, cu Strasbourg.

Mbappe, record la Campionatul Mondial

Kylian Mbappe a reușit în hattrick pentru Franța în finala Campionatului Mondial pierdută cu Argentina, după 3-3 în 120 de minute și 2-4 la penalty-uri. 

Franța a fost surclasată de Argentina timp de 80 de minute și condusă cu 2-0. Doar că Mbappe a luat-o în spate și a dus-o în prelungiri, cu două goluri marcate în două minute. Primul din penalty ('80), al doilea cu un șut tare la colțul lung ('82), după o combinație rapidă cu Kolo Muani. Argentina a preluat conducerea în prelungiri, după ce Messi a reușit „dubla”. 

Mbappe a luat din nou problema în propriile mâini și a scos în penalty, transformat tot de el. Astfel, Kylian a ajuns la 4 goluri marcate în finale de Campionat Mondial, după ce punctase și în ultimul act din 2018, Franța - Croația 4-2. 

Astfel, Mbappe a devenit primul jucător din istoria fotbalului cu 4 goluri marcate în finale de Campionat Mondial, potrivit statisticienilor de la Opta.

Citește și: 

Trei granzi din Europa luptă pentru semnătura argentinianului care a impresionat în Qatar: „Lucram la asta dinaintea Mondialului”

Afirmații controversate în direct la TV după victoria Argentinei: „A câștigat Mondialele cu dopați și înșelăciuni”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
267890
267890  •  21 Decembrie 2022, 15:47

Allez les *** bleus!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează