INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUCĂTOR

4 mari cluburi pregătesc oferte pentru Mbappe, după zvonul că Real Madrid s-a retras din cursă

Kylian Mbappe // foto: Imago Images +8   FOTO
Kylian Mbappe // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 10:53 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 11:19

În contextul zvonurilor din Spania că Real Madrid ar fi renunțat definitiv la ideea de a-l transfera pe Kylian Mbappe (24 de ani), publicația britanică FourFourTwo a numit 4 echipe din Premier League care l-ar putea oferta pe jucătorul lui PSG în iarnă.

Înțelegerea actuală dintre Kylian Mbappe și PSG va expira la finalul sezonului curent, în iulie 2024, iar numeroase cluburi importante din Europa visează la semnătura campionului mondial din 2018, unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai planetei.

Vreme de ani buni impresia a fost că Mbappe va ajunge la un moment dat la Real Madrid, însă postul de radio spaniol Cadena Ser susține că „albii” nu mai sunt interesați de semnătura lui Kylian, în principal din rațiuni financiare.

Presa internațională scrie că un sponsor important a rupt contractul cu Halep. Cum a răspuns Simona
PARTENERIAT
Presa internațională scrie că un sponsor important a rupt contractul cu Halep. Cum a răspuns Simona

4 mari cluburi pregătesc oferte pentru Kylian Mbappe, după zvonul că Real Madrid s-a retras din cursă

În acest context, publicația britanică FourFourTwo scrie că 4 cluburi din Premier League ar putea să înainteze oferte pentru Mbappe în iarnă, atunci când Kylian va intra în ultimele 6 luni de contract și va putea negocia cu oricine dorește.

Cele 4 echipe sunt Liverpool, Chelsea, Manchester United și Newcastle, toate interesate de Mbappe în trecut.

Cert este că PSG va încerca până în ultima clipă să îl convingă pe Mbappe să semneze un nou contract. Parizienii au înaintat mai multe propuneri, dar până acum extrema stânga le-a respins pe toate.

De curând, Kylian Mbappe a ieșit al treilea în clasamentul pentru Balonul de Aur 2023. El traversează un nou sezon productiv. Chiar dacă a avut o scurtă perioadă de secetă în septembrie și octombrie, se laudă cu 12 goluri în 14 partide.

Tot din fotbalul internațional:

Messi, descris de Zidane într-un cuvânt » Imaginile momentului în fotbal: Zizou și Leo, față în față

Doi jucători ai lui Villarreal au boicotat momentul de reculegere pentru victimele israeliene din războiul cu Hamas

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  10 Noiembrie 2023, 12:14

Din cele 4 echipe enumerate,probabil doar Newcastle si-ar putea permite sa-i achite salariul. La Liverpool nu se pune problema sa joace pe partea stanga,unde,in functie de sistemul de joc al lui Klopp pot juca Diaz,Jota,Nunez,Gakpo si Jones,toti cu contracte pe inca minim 2 ani. La United vestiarul e praf,Ten Hag a produs mai mult haos decat o echipa competitiva,Chelsea risca sa incalce FFP. Totusi,cred ca indiferent de banii oferiti,Newcastle nu este o echipa atractiva si tot Real este clubul la care se va transfera,sau va pleca liber de contract. Speculatii de presa in lipsa unor stiri documentate si de calitate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează