INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

rezumat video Borna impresionantă atinsă de Kylian Mbappe » Starul lui PSG scrie istorie în Franța, deși este considerat aproape transferat de Real Madrid

Kylian Mbappe / Foto: Imago Images
Kylian Mbappe / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 08 februarie 2024 08:18 / Actualizat joi, 08 februarie 2024 09:14

Kylian Mbappe (25 de ani) a devenit primul jucător din campionatele de top ale Europei care ajunge la 30 de goluri marcate, performanță realizată în numai 29 de meciuri disputate, în toate competițiile. Borna a fost atinsă grație reușitei sale din PSG – Brest, 3-1, partidă care a consemnat calificarea parizienilor în sferturile Cupei Franței.

De asemenea, Mbappe se află la al șaselea sezon consecutiv în carieră în care marchează cel puțin 30 de goluri stagionale. El a deschis scorul în minutul 34 al jocului cu Brest din assistul lui Zaire Emery cu un șut în forță la colțul lung.

Final de „telenovelă” în cazul lui Andrea Compagno la FCSB » Decizia lui Gigi Becali, enervat de impresarul atacantului
FCSB
Final de „telenovelă” în cazul lui Andrea Compagno la FCSB » Decizia lui Gigi Becali, enervat de impresarul atacantului

Trei minute mai târziu, Pereira le-a dublat avantajul gazdelor. În minutul 65, golul lui Mounie le-a readus speranțele celor de la Brest, însă emoțiile „roș-albaștrilor” Franței au fost risipite prin reușita lui Goncalo Ramos, care a stabilit și scorul final, în al doilea minut al prelungirilor.

PSG rămâne astfel în cărți pentru o triplă istorică: Ligue 1, unde are un avans de 8 puncte față de Nice, Cupa Franței și Champions League.

242de goluri și 105 pase decisive a semnat Kylian Mbappe pentru PSG în 289 de meciuri oficiale

Kylian Mbappe, aproape de Real Madrid

Kylian Mbappe (25 de ani) ar fi decis să meargă în vară la Real Madrid. Potrivit cotidianului Le Parisien, vedeta lui PSG și-ar fi ales deja viitoarea etapă din carieră: „Starul a decis să părăsească Ligue 1 la sfârșitul stagiunii și să se alăture celui mai mare club din lume, care l-a așteptat încă de la începutul primelor discuții”.

Telenovela Kylian Mbappe și-ar fi consumat ultimul episod. Golgheterul francez și-a ales viitoarea destinație și aceasta nu este PSG!

Cotidianul Le Parisien a dezvăluit că atacantul de 25 de ani se va transfera la Real Madrid. „Inevitabilul se va întâmpla: cea mai mare vedetă a fotbalului francez se va alătura celui mai mare club din lume din vară.

Între timp, la Madrid, optimismul este în creștere, în vreme ce negocierile din culise continuă pentru a-i asigura căpitanului lui Les Bleus cel mai mare contract", a explicat publicația menționată.

Mbappe nu ar fi ales data anunțului

„Atacantul își ține decizia secretă, meditând la momentul potrivit pentru a-și anunța oficial alegerea. Pe 14 februarie, PSG primește vizita lui Real Sociedad, în încercarea de a se califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar returul e programat pe 5 martie, în Spania.

Nu există nicio îndoială că Kylian Mbappe va da totul pentru a câștiga toate titlurile posibile în acest sezon. Plecarea din Capitală cu un trofeu al Ligii Campionilor în palmares l-ar face și mai cunoscut", notează Le Parisien, informația fiind preluată de presa spaniolă.

Salariul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, încă necunoscut

Acum câteva zile, vestea acestui transfer la parametru zero a lui Mbappe fusese dată de revista germană Sport Bild, ce anunța că francezul s-ar fi hotărât asupra următorului club: Real Madrid.

O altă sursă din presa din Hexagon susținea, prin vocea jurnalistului Telefoot, Saber Desfarges, că liderul din Ligue 1 dorește să îl aducă în Franța pe Rafa Leao, care evoluează la Milan pe același post cu Mbappe, respectiv pe cel de extremă dreapta, pentru a acoperi pierderea iminentă.

Rămâne de văzut la ce sume s-ar fi negociat contractul lui Kylian la Real Madrid și ce alte detalii și clauze ar mai fi de reglat în privința salariului. Atacantul francez vrea 70 de milioane de euro plus o primă de instalare cifrată la 125 milioane de euro.

VIDEO Gestul frumos al lui Kylian Mbappe, după ce a lovit accidental o suporteră cu mingea

Citește și: 

Adrian Mititelu susține că Mihai Rotaru și-a dorit să îi vândă CSU Craiova » Scenariul unei fuziuni incredibile
Universitatea Craiova
Adrian Mititelu susține că Mihai Rotaru și-a dorit să îi vândă CSU Craiova » Scenariul unei fuziuni incredibile
Recordul stabilit de transferul lui Neymar la PSG poate fi depășit de un star din Premier League » Destinație exotică pentru o sumă uriașă
Premier League
Recordul stabilit de transferul lui Neymar la PSG poate fi depășit de un star din Premier League » Destinație exotică pentru o sumă uriașă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează