INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Ar fi lovitura anului în mercato! » Cine și cum l-ar putea atrage pe Kylian Mbappe. Nu e nici Real, nici PSG!

Contractul lui Kylian Mbappe la PSG se încheie pe 30 iunie 2024 Foto: Guliver/GettyImages
Contractul lui Kylian Mbappe la PSG se încheie pe 30 iunie 2024 Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 16:21 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 16:42

Kylian Mbappe, 25 de ani, în ultimele șase luni la PSG, poate semna un precontract cu un club nou. Nu e sigur că rămâne la Paris, nici că alege Real Madrid. Există o posibilitate ca starul francez să se transfere la Liverpool, în locul lui Mohamed Salah, care ar putea ajunge în Arabia Saudită.

Kylian Mbappe e totul la Paris Saint-Germain, fapt demonstrat încă o dată sâmbătă, în Cupa Franței. Campionii au trecut ușor în „16-imi" de Orleans, echipă din liga a treia, 4-1, iar KM7 a fost prezent la fiecare acțiune decisivă.

Românii, în prim-plan la Gaziantep: 4 titulari, gol Drăguș, assist  și „roșu” Maxim » Șumudică, 4 meciuri la rând fără victorie!
TURCIA
Românii, în prim-plan la Gaziantep: 4 titulari, gol Drăguș, assist și „roșu” Maxim » Șumudică, 4 meciuri la rând fără victorie!

Qatarul îi oferă lui Kylian Mbappe peste 100 de milioane pentru a rămâne la PSG

Mbappe a reușit în weekend două goluri și două assisturi. A înscris și în acest sezon în toate competițiile în care a jucat. E limpede de ce președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, și emirul Qatarului încearcă imposibilul pentru a-l convinge să continue la Paris. I-au propus prelungirea contractului și un salariu anual net de peste 100 de milioane.

Momentan, atacantul nu a luat nicio decizie. De la 1 ianuarie a intrat în ultimele șase luni ale acordului cu parizienii și poate încheia de acum un precontract cu un alt club.

Kylian Mbappe are o ofertă de prelungire care presupune să primească Roma Antică, Grecia Antică și piramidele Egiptului. Este ceva nemaivăzut până acum. va depăși cu mult 100 de milioane de euro pe sezon 
- Daniel Riolo, jurnalist RMC Sport

Jurgen Klopp: „Mbappe la Liverpool? Doar dacă îmi pregătește cineva o surpriză"

Se vorbește mai ales de Real Madrid, aflat mereu aproape de Mbappe din 2021, încercând să-l atragă și în acest an spre „Santiago Bernabeu". Dar nu există nicio certitudine că, în 2024, căpitanul Franței va alege în sfârșit să semneze cu „los blancos".

Există însă și altă posibilitate, chiar dacă nu atât de zgomotoasă ca a Madridului. Liverpool nu dispare de pe lista lui Kylian, deși nimeni din apropierea grupării de pe Anfield Road nu o confirmă. Dar această variantă nu poate fi neglijată.

La 12 ani am crezut și eu că sunt prea mulți bani în fotbal. Dar astăzi spun că merit banii pe care îi câștig. Nu i-am furat de la nimeni. Așa funcționează lumea! 
- Kylian Mbappe, atacant PSG

În 2023, Jurgen Klopp era întrebat despre ideea Mbappe. „Am râs când am auzit", a declarat atunci managerul The Reds pentru Sky Deutschland. "Cred că e într-adevăr un jucător foarte bun, dar condițiile financiare ale sale nu se potrivesc deloc cu noi".

Antrenorul german a mai spus: „Nu vreau să vă stric povestea, totuși, din ce știu eu, nu e nimic cu Mbappe". Încheind misterios: „E posibil să fie cineva în club care să vrea să mă surprindă, pregătind ceva special. Dar asta nu s-a întâmplat în opt ani, de când sunt eu aici. Ar fi o premieră".

28de goluri și 6 assisturi are Kylian Mbappe în 26 de meciuri jucate în acest sezon la PSG în toate competițiile

Legătura cu LeBron James ar putea fi esențială în transferul lui Kylian Mbappe la Liverpool

Nu ar fi exclus ca Liverpool să încerce o mutare spectaculoasă în vară. Să-l vândă pe Mohamed Salah (31 de ani, din 2017 la „cormorani") în Arabia Saudită cu peste 100 de milioane în 2024, cu un an înainte de sfârșitul angajamentului. Și să-l tenteze pe Mbappe!

Ar fi lovitura anului în mercato! » Cine și cum l-ar putea atrage pe Kylian Mbappe. Nu e nici Real, nici PSG!
Kylian Mbappe și LeBron James, după un schimb de cadouri Foto: Twitter

Cotidianul spaniol Marca a speculat că legătura creată între Kylian și LeBron James ar putea deschide calea unui transfer de vis pe Anfield Road. 

Mbappe e pasionat de baschet, îl cunoaște personal pe starul NBA din 2018, de când au filmat împreună o reclamă la Nike, și a recunoscut recent într-un interviu pentruy revista GQ că discută cu LeBron și îi cere sfatul din când în când. Iar James, 39 de ani, jucătorul lui LA Lakers, a devenit acționar minoritar la Liverpool în aprilie 2021.

180de milioane de euro valorează acum Kylian Mbappe, potrivit site-ului Transfermarkt. În 2019, cota lui era de 200 de milioane

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Scandal imens în Anglia. Pariorul revenit în Premier League după 8 luni de suspendare a păcălit din nou! » Atacat de fani: „O dată trișor, întotdeauna trișor!”
ANGLIA
Scandal imens în Anglia. Pariorul revenit în Premier League după 8 luni de suspendare a păcălit din nou! » Atacat de fani: „O dată trișor, întotdeauna trișor!”
Brighton i-a decis soarta lui Adrian Mazilu » Ar putea ajunge sub formă de împrumut într-un campionat net superior Ligii 1
Premier League
Brighton i-a decis soarta lui Adrian Mazilu » Ar putea ajunge sub formă de împrumut într-un campionat net superior Ligii 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Newman
Newman  •  21 Ianuarie 2024, 17:52

Succes! Orice varianta este casigatoare pentru el.Daca ramane la PSG se rateaza.

Aciduzzu
Aciduzzu  •  21 Ianuarie 2024, 17:07

Dacă nu intra Dragnea la pușcărie ăsta juca acum la Unirea Alexandria ...

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  21 Ianuarie 2024, 17:02

LePros James e gloaba umflata aiurea de mass-media, nici nu se poate compara cu legende precum Larry Bird sau Magic Johnson.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează