INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Kylian Mbappe nu pleacă gratis la Real! Suma care-i revine lui PSG e uriașă!

Kylian Mbappe nu pleacă gratis de la PSG! foto: Imago Images
Kylian Mbappe nu pleacă gratis de la PSG! foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2024 08:25 / Actualizat luni, 04 martie 2024 08:51

Cotidianul francez L'Equipe scrie că PSG va încasa între 100 și 150 de milioane de euro la plecarea lui Kylian Mbappe la Real. Procent din bonusul pe care i l-au pregătit madrilenii.

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid încă n-a fost parafat. Dar ies la lumină detalii spectaculoase din tranzacția care-l vizează pe superatacantul lui Paris SG.

Cine se califică în play-off? Toate calculele pentru ultimele două locuri + două scenarii SF cu egalitate între 4 echipe!
PLAY-OFF
Cine se califică în play-off? Toate calculele pentru ultimele două locuri + două scenarii SF cu egalitate între 4 echipe!

Astfel, deși a refuzat să-și prelungească acordul cu campioana Franței și la vară este liber de contract, jucătorul nu pleacă gratis, așa cum ar fi fost de așteptat.

Înțelegerea dintre Kylian Mbappe și Paris SG

Conform cotidianului L'Equipe, ar exista o înțelegere potrivit căreia el ar urma să-i cedeze clubului între 100 și 150 de milioane de euro, procent din prima de instalare pe care i-a pregătit-o Real Madrid!

După cum se știe, în luna august a anului trecut, Mbappe a renunțat să mai primească din partea parizienilor niște bonusuri de fidelitate în valoare de 80 de milioane de euro!

Luis Enrique l-a schimbat pe Kylian Mbappe la pauză contra lui Monaco

Înțelegerea dezvăluită de L'Equipe n-ar fi în niciun fel pusă în pericol de ultimele evenimente care l-au avut în prim-plan pe internaționalul francez.

Vineri, într-un meci cu Monaco (0-0), antrenorul Luis Enrique l-a schimbat pe Kylian Mbappe la pauză, ceea ce i-a provocat atacantului o criză de nervi.

„Mai devreme sau mai târziu va trebui să ne obișnuim să jucăm și fără Kylian. Am decizii importante de luat în fiecare moment al meciului. Nu vreau să mă cert cu nimeni, fac mereu ce consider mai bun pentru echipă”, a explicat tehnicianul spaniol. Cei doi ar fi avut, ulterior, și o discuție, în privat.

Fanii vor să-l vadă plecat pe Kylian Mbappe

Pe de altă parte, fanii lui PSG abia așteaptă să-l vadă plecat de pe Parc des Princes. Facțiunea Le Block Parisii a și afișat un banner cu dedicație pentru Mbappe, conform Footmercato.

„Abia așteptăm 30/06”, alături de inițialele lui Kylian Mbappe, a fost mesajul afișat de fanii lui PSG, care n-au mai suportat situația și vor ca această „telenovelă” să se încheie cât mai repede. Ei fac trimitere către data de 30 iunie 2024, atunci când înțelegerea dintre Mbappe și PSG ajunge la final.

VIDEO. Premier GSP » Pe cine ar prefera Pantilimon ca adversar, Mbappe sau Haaland?

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Ce ați mai putea citi:

„Acum 24 de ore nu putea merge nici până la baie” » Soția fotbalistului din FCSB - Petrolul a publicat toată conversația: „Nu mai pot, plâng!”

Gigi Becali s-a convins de un titular din FCSB - Petrolul: „Gata, avem o certitudine! Ei zic așa, eu spun invers!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează