INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

"L-am înțepat în piept să văd dacă e real!" » Jucătorul care l-a impresionat pe Thierry Henry

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 12 februarie 2017 21:19

Thierry Henry consideră că închizătorul lui Chelsea, N’Golo Kante, ar trebui să primească titlul de cel mai bun jucător din Premier League. 

"Am fost în această săptămână la antrenamentele lui Chelsea pentru a-l vedea la lucru pe Hazard.

L-am găsit pe Kante în vestiar. M-am dus la el, am stat în fața lui și l-am înțepat în piept pentru a vedea dacă într-adevăr e real. Ești real, i-am spus, iar el a început să radă. Nu văd niciun motiv pentru care Kante să nu fie declarat cel mai bun jucător din acest sezon al Premier League", a declarat Henry, care este în prezent antrenorul secund al naționalei Belgiei.

Evaluat în acest moment la 30 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt, Kante a evoluat în acest sezon în 25 de partide în toate competițiile pentru Chelsea, marcând un gol. Pentru naționala Franței, a debutat în 2016 și a bifat 13 apariții înscriind un gol.

Prestațiile excelente ale jucătorului de 25 de ani din sezonul trecut când a luat titlul cu Leicester au stârnit interesul lui Chelsea, care a plătit pentru acesta 32 milioane de lire sterline. Acesta s-a impus rapid și în echipa londoneză și prin evoluțiile sale a ajutat clubul să domine categoric Premier League în acest sezon, având un avans liniștitor de 10 puncte față de locul secund, ocupat de Tottenham.

sursa: dailymail.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează