INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

La 42 de ore după România - Kosovo, Burcă i-a înfruntat pe Benzema și Kante în Arabia Saudită » Și Florin Tănase a fost titular

Andrei Burcă și Florin Tănase sunt titulari la Al Akhdoud, în meciul cu Al-Ittihad, din runda cu numărul 6 a primei ligi din Arabia Saudită. Partida a început la ora 18:0, nu e televizată în România, dar poate fi urmărită liveSCORE pe GSP.ro.
Andrei Burcă și Florin Tănase sunt titulari la Al Akhdoud, în meciul cu Al-Ittihad, din runda cu numărul 6 a primei ligi din Arabia Saudită. Partida a început la ora 18:0, nu e televizată în România, dar poate fi urmărită liveSCORE pe GSP.ro.

Articol de - Publicat joi, 14 septembrie 2023 20:10 / Actualizat joi, 14 septembrie 2023 21:16

Andrei Burcă și Florin Tănase au fost titulari la Al Akhdoud, în eșecul 0-1 cu Al-Ittihad, din runda cu numărul 6 a primei ligi din Arabia Saudită. 

Andrei Burcă (30 de ani) a fost titular în România - Kosovo 2-0, meci încheiat miercuri noaptea. Fundașul central a evoluat 63 de minute, fiind înlocuit cu Răzvan Marin. La 42 de ore distanță, Burcă a fost titular într-un duel tare din Arabia Saudită.

Benzema, decisiv în duelul cu Burcă și Tănase

Adversară a fost Al-Ittihad, ocupanta locului 3 după primele 5 runde, echipă care a investit enorm în perioada de mercato din vară. Campioana en-titre a Arabiei are în lot fotbaliști precum Karim Benzema, Ngolo Kante, Fabinho sau Luiz Felipe.

Formația celor doi români s-a prezentat onorabil și a rezistat până în minutul 72. Meciul a fost decis de Karim Benzema, cu o execuție inedită, cu genunchiul, după o respingere în față a portarului advers.

Caseta meciului Al Akhdoud - Al-Ittihad 0-1 

Al Akhdoud: Vitor - Al Zabdani, Al Rubaie, Kvirkvelia, Burcă, Al Mansour - Collado, Fl. Tănase, Al Muwalled, Saviour - Tawamba 
Antrenor: Jorge Mendonca 

Al-Ittihad: Grohe - Al Olayan, Luiz Felipe, Bamsaud, Kadesh - Kante, Fabinho - Sharahili, Romarinho, Al Amri - Benzema 
Antrenor: Nuno Espirito Santo

VIDEO. Provocare pentru Andrei Burcă în cantonamentul echipei naționale

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Directorul Parmei explică de ce Man și Mihăilă nu au nivelul așteptat: „Tinerii au căderi, dar căderea trebuie să se oprească!”

Lovitură pentru Barcelona! Liga spaniolă i-a limitat drastic plafonul de cheltuieli

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  14 Septembrie 2023, 21:28

...s au umplut de bani ...

barabula20
barabula20  •  14 Septembrie 2023, 20:38

Cine i Kenzema asta domnu ziarist?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează