INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GETEFE - ATLETICO 0-0

VIDEO + FOTO Încă un pas greșit făcut de liderul Atletico! Simeone nu intră în panică: „Avem în spate doi monștri care au iluzia de a ne lua locul”

FOTO: Imago +27   FOTO
FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 14 martie 2021 11:16 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 11:18

Getafe a blocat liderul Atletico Madrid, 0-0, și a aprins lupta la titlu în Spania, dar Diego Simeone nu intră în panică: „LaLiga e complexă și știm că Real Madrid și Barcelona nu vor mai pierde puncte până la final”.

Atlético Madrid a risipit încă două puncte din avansul de zece avut la începutul returului și mai are numai șase peste Real Madrid și patru deasupra Barcelonei dacă trupa blaugrana trece luni de „lanterna roșie". Mai frustrant pentru lider e că Getafe a jucat în „zece" din minutul 70 și războinicii lui Simeone au ratat din toate pozițiile, inclusiv prin Suárez, salvatorul din atâtea ocazii, făcându-l mare pe Soria!

Diego Simeone: „Normal să fim vânați"

Totuși, antrenorul „plăpumarilor" nu intră în panică și apreciază nulul contra unui adversar cu care avea 13 victorii la rând în campionat. Toate la zero! 

+23 FOTO

„LaLiga e complexă, se vede la fiecare meci. Am jucat bine, mai ales după pauză, doar că n-am înscris, și trebuie să rămânem calmi. Avem în spate doi monștri ce au iluzia că vor să fie în locul nostru. Știm că Madrid și Barcelona nu vor mai pierde puncte până la final. E normal să ne vâneze, că doar ducem trena aproape de la început".

72,7% posesie pentru Ateltico Madrid

De 15 sezoane nu a mai ajuns Atléti la 72,7% posesie într-un meci de campionat! 15 șuturi, cu 7 cadrate, n-au fost de ajuns pentru succesul pe „Coliseum", unde gazdele putea primi un penalty

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul meciului

Din octombrie, cu Villarreal, nu mai făcuse 0-0. "Los colchoneros" au însă cel mai bun randament în LaLiga în deja anul de pandemie, fără fani, cu 88 de puncte, la egalitate cu campioana Real. 

7 punctea pierdut Atlético în primele 19 etape. În ultimele opt însă, a risipit 11, înregistrând patru remize și un eșec, cu Levante

19 meciuridin 19 cu Getafe au fost terminate fără gol primit de Atlético cu Simeone pe bancă, 17 în campionat. Trei au fost 0-0

Real Madrid a câștigat cu Elche, 2-1

Încă un meci de suferință pentru Real, înaintea returului cu Atalanta din Ligă. Echipa lui Zidane a reușit cu greu să răstoarne meciul cu Elche în Valdebebas, din nou datorită lui Benzema. Karim a marcat al 30-lea gol cu capul (doar Ramos îl întrece în LaLiga dintre cei activi!) și a închis tabela, cu un voleu cu stângul de Playstation. Cu 184 de reușite, l-a egalat pe David Villa în topul all-time pe locul 12. Francezul are 15 în acest campionat, plasându-se în urma lui Messi și Luis Suárez.

VIDEO 5 jucători care au evoluat pentru Atletico Madrid și Barcelona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Lovituri fabuloase pregătite de Juan Laporta » Erling Haaland și Paulo Dybala, din vară la Barcelona?

Seceta s-a încheiat » Sergio Aguero, decisiv pentru Manchester City după 14 luni fără gol marcat în Premier League

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează