INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Final incandescent la Roma - Monza » De ce a plâns El Shaarawy + Mourinho a făcut circ

Stephan El Shaarawy // Foto: Imago
Stephan El Shaarawy // Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 22 octombrie 2023 16:52 / Actualizat duminica, 22 octombrie 2023 17:42

Imediat după ce a înscris golul victoriei, în minutul 90, la Roma - Monza 1-0, Stephan El Shaarawy a început să plângă pe teren, eliberându-se la capătul unei săptămâni în care a fost acuzat fără probe că joacă la pariuri. În final, antrenorul Jose Mourinho i-a ironizat pe antrenorii oaspeților, fiind trimis la vestiare. Eliminat!

AS Roma a învins-o astăzi pe Monza în ultima clipă, în ultimul moment, gol al lui Stephan El Shaarawy în minutul 90, victorie la limită, 1-0, al treilea succes consecutiv giallorosso în Serie A.

Sandro Tonali, la primul meci după izbucnirea scandalului legat de pariuri » Reacție uluitoare a fanilor lui Newcastle
NEWCASTLE - CRYSTAL PALACE 4-0
Sandro Tonali, la primul meci după izbucnirea scandalului legat de pariuri » Reacție uluitoare a fanilor lui Newcastle

Stephan El Shaarawy: „Mi-au făcut rău acele speculații”

Un final incandescent, cu două episoade esențiale. Reacția marcatorului și reacția antrenorului Romei.

După gol, El Shaarawy a izbucnit în lacrimi, fiind cu greu liniștit de coechipieri, la capătul unei săptămâni în care a fost acuzat că a jucat la pariuri. Deși el a negat, iar procurorii susțin că nu au probe împotriva lui. De altfel, avocatul său a amenințat că îl va da în judecată pe Fabrizio Corona, fostul paparazzo care l-a inclus și pe Stephan în grupul fotbaliștilor dependenți de jocuri de noroc. Dependenți de pariuri.

„Mi-au făcut rău acele speculații. Am conștiința curată, sută la sută, nu-ți pică bine să asculți asemenea lucruri, toate false”, a declarat atacantul după meci, pentru Sky Sport Italia. A întrebat: „Cum poți să crezi că nu respect fotbalul? Am vrut mereu să joc și să mă simt bine pe teren”.

Jose Mourinho: „Am fost eliminat pentru că i-am făcut pe adversari să tacă”

Tot după gol, cei de pe banca Monzei, în frunte cu antrenorul Raffaele Palladino, au protestat, deranjați că un copil de mingi a întârziat jocul oaspeților. Jose Mourinho parcă atât aștepta. S-a îndreptat spre stafful Monzei, făcând semne ironice spre antrenorii roș-albilor. Că vorbesc prea mult! Și că plâng la orice fază, mai ales când erau conduși. A fost trimis la cabine. Eliminat!

Nu era prima oară când portughezul intra în conflict cu Monza. „Am fost eliminat pentru că i-am făcut pe adversari să tacă. Anul trecut, cei de la Monza au spus lucruri urâte despre noi”.

Jose Mourinho va fi suspendat contra lui Inter. La fel ca anul trecut

Coicidență sau nu, Mourinho va fi suspendat etapa viitoare, chiar cu Inter Milano, echipa cu care lusitanul a câștigat Liga Campionilor în 2010. Sezonul precedent, pe 1 octombrie 2022, Jose a stat și atunci în tribună împotriva nerazzurrilor, și Roma a învins, 2-1. Unica victorie giallorossa în fața lui Inter de când a venit Mourinho pe „Olimpico”.

Antrenorul a vorbit și despre scandalul pariurilor și despre cei doi jucători ai săi (El Shaarawy și Nicola Zalewski) acuzați fără probe că au mizat pe fotbal. „Eu sunt un tip direct și ei știu că în raportul cu mine e mai bun adevărul dur decât o minciună frumoasă. Amândoi mi-au spus să nu-mi fac griji, pentru că nu au nicio legătură cu aceste lucruri”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Haos total » Ajax a căzut pe loc retrogradabil, iar ultrașii au întrerupt meciul de două ori

Harry Kane scrie istorie la Bayern, dar e ținut la respect de revelaţia din Bundesliga + O accidentare îl scoate câteva săptămâni din circuit

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează