INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Laszlo Boloni a ajuns la 15 meciuri de invincibilitate! Se bate pentru un loc în Ligue 1

Laszlo Boloni rămâne la două puncte de locul 2 în liga a doua
Laszlo Boloni rămâne la două puncte de locul 2 în liga a doua

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2023 13:38 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 13:38

Laszlo Boloni rămâne la două puncte de locul 2 în Ligue 2 (clasamentul aici), loc care asigură promovarea în elita Franței, după 2-1 pe terenul lui Quevilly, a 6-a victorie în deplasare în 15 etape fără înfrângere.

La o săptămână după ce a împlinit 70 de ani, Laszlo Boloni continuă lupta pentru promovarea în Ligue 1. Cu el antrenor, FC Metz își poate atinge obiectivul, întoarcerea în elita Franței, imediat, la doar un sezon de la retrogradare.

Cine e bomba sexy care l-a potolit pe Giani Kiriță! Fostul fotbalist are o iubită de vârsta fiicei sale: „Este o femeie care îmi oferă liniște”
METROSPORT
Cine e bomba sexy care l-a potolit pe Giani Kiriță! Fostul fotbalist are o iubită de vârsta fiicei sale: „Este o femeie care îmi oferă liniște”

Laszlo Boloni, 33 de puncte din noiembrie, golaveraj 26-8

Ultimele cinci luni au fost foarte bune. Din 24 octombrie, de la 0-2 cu liderul Le Havre, "Les Grenats" nu au mai pierdut. 15 etape la rând de invincibilitate:

  • 9 victorii, șase în deplasare, trei acasă.
  • 6 egaluri, patru pe teren propriu, două pe teren străin.

În această perioadă, echipa lorenă a câștigat 33 de puncte, marcând 26 de goluri și primind doar opt.

Pentru Loți Boloni, vine „șocul" cu Bordeaux. Acasă

Sâmbătă seară, 2-1 contra lui Quevilly, în deplasare, s-a desprins în final, 72-80. E pe locul 4, are 48 de puncte, la unul singur de Sochaux (poziția a 3-a) și la două de Bordeaux (2). Numai primele două urcă în Ligue 1 la sfârșitul acestui sezon.

Metz le înfruntă în rundele viitoare pe Laval (a) și Pau (d), ambele încercând să evite căderea în liga a treia. Și, pe 15 aprilie, o confruntare care ar putea fi esențială. Acasă, chiar cu Bordeaux, rivala pentru al doilea loc în liftul de L1.

Boloni: „Putem filosofa întotdeauna"

Boloni a fost nemulțumit. „O victorie smulsă cu durere. Un meci modest, deși băieții au vrut mult, dar a fost ceva care n-a funcționat, declanșat de erorile noastre tehnice provocate și de lipsa de calitate a terenului. Calitatea paselor, a jocului, a deciziilor luate, toate au fost în contratimp", a declarat antrenorul la conferință. „Putem filosofa întotdeauna. Dacă mingea lui Mikautadze intră, se schimbă meciul? Nu prea cred".

Până la urmă, „mai avem o victorie. După această serie foarte dificilă, să reziști la sută la sută sau la 120% e obositor pentru jucători, pentru toată lumea". Cu un oftat de ușurare: „Pauza internațională vine la fix".

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Șumudică dă de înțeles că nu se mai retrage din antrenorat: „Sezonul viitor vom fi în primele 5 echipe ale clasamentului”

Edi Iordănescu, fără liniște » Dennis Man slab cu Como, Valentin Mihăilă, nici rezervă la Parma!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează