INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Lazio a confundat echipele. A trimis banii la Braga, în loc de Sporting!

Pedro Neto a jucat ultima oară la Lazio în mai 2019, 12 minute contra Atalantei
Pedro Neto a jucat ultima oară la Lazio în mai 2019, 12 minute contra Atalantei

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021 11:34 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 11:35

Echipa lui Ștefan Radu a făcut două plăți, totalizând 11 milioane €, pentru Pedro Neto în contul greșit, justificând că ”a fost derutată de numele similar”!

Înaintea derbyului capitolin, Lazio s-a confruntat și cu un mic scandal, provocat de transferul unui jucător trecut meteoric prin curtea biancocelestilor. Departamentul financiar al clubului a expediat banii în schimbul transferului lui Pedro Neto, două plăți în valoare totală e 11 milioane de euro, în iulie 2018 și apoi în martie 2019, în contul celor de la Sporting Lisabona în loc de Sporting Braga!

Profit fără să joace!

Italienii au justificat greșeala prin confuzia creată de "numele similare", însă lusitanii susțin că nu au primit decât 9,5 milioane. Deși, când l-a transferat în 2017, împrumut pe două sezoane, Lazio avea obligația de a achita 12 milioane și eventuale bonusuri de 5 milioane. Pedro Neto, extremă de 20 de ani, a bifat 5 meciuri la Lazio, ce l-a vândut la Wolves în august 2019 pe 17,9 milioane. 

PSG sfidează criza » Pochettino ia 6,3 milioane net anual!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează