INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Lazio, anchetată de UEFA din pricina testelor COVID-19! Ce riscă echipa lui Ştefan Radu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2020 16:35 / Actualizat miercuri, 04 noiembrie 2020 16:58

Lazio Roma, echipa la care este legitimat românul Ştefan Radu (34 de ani), este suspectă că a manipulat rezultatele testelor pentru COVID-19 și riscă excluderea din competiţii.

Potrivit Gazetta dello Sport, Lazio este suspectă de manipularea testelor efectuate pentru COVID-19 chiar înaintea partidei cu Zenit, din această seară, programată la 19:55. În urmă cu o săptămână, fotbaliștii Ciro Immobile, Lucas Leiva şi Thomas Strakosha au ieșit pozitivi înaintea duelului cu Club Brugge din Champions League (1-1). După o nouă testare cerută de club, aceștia au fost declarați negativi vineri, Immobile și Lucas Leiva evolând chiar în partida din campionat, de duminică, contra celor de la Torino, câștigată de Lazio cu 4-3.

Controversa a apărut înaintea partidei din această seară, când, la cererea UEFA, cei trei fotbaliști au fost retestați și au ieșit iar pozitivi. Deși oficialii italienilor au declarat că testele efectuate la clinica propusă de UEFA ar fi ieșit fals pozitive, forul continental a declașat o anchetă în acest sens, iar Lazio riscă excluderea din competiţii.

Dan Petrescu: "Eu dacă zic că Sevilla, Lazio sau Rennes sunt mai bune decât CFR, mă face toată lumea praf"

Citește mai multe știri din fotbal:

EXCLUSIV VIDEO Nicolae Dobrin, dat dispărut în mai multe județe înaintea unui meci important: „Gicule, hai că te caută Miliția!”

Anamaria Prodan și Marcel Pușcaș prevăd un viitor sumbru la Dinamo: „Spălare de bani, pe scurt” + „Clubul se va întoarce la Negoiță”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  05 Noiembrie 2020, 10:50

Parca acest scenariu se foloseste cu mare succes si prin romania.

cornelconasu
cornelconasu  •  04 Noiembrie 2020, 19:22
Postat de donthejohn pe 04 Noiembrie 2020, 17:14

***,cu voluntari daca eram pozitivi,atunci aveau si aia de la voluntari covid. dar nu a avut niciunu. tu esti asa de prost ca nu iti dai seama ca Steaua din liga 1 a trebuit sa joace cu rezervele rezervelor meciul cu slovan liberec din cauza ca nu au facut ca lazio. daca faceau,am fii trecut de liberec la pas.

Ha, ha, ha......Care ......”Steaua din Liga I...” păcăliciule , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicolae_zamfir
nicolae_zamfir  •  04 Noiembrie 2020, 18:09
Postat de donthejohn pe 04 Noiembrie 2020, 16:40

desfiintati pe blatistii astia de la lazio. o rusine poentru italia.

Chiar pe toți ii vezi desființați, măi Bolec? Na că am pus-o cu Trump. Conduce Biden cu 0,6% (16000 de voturi) in Michigan. A început numărarea ultimelor 5% (~250000 de voturi). On vera ce soir...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează