INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Colegul lui Ștefan Radu, bătut și jefuit » Infractorii au pretins că sunt polițiști!

Raul Moro, alături de Ciro Immobile // foto: Imago Images
Raul Moro, alături de Ciro Immobile // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2022 19:10 / Actualizat vineri, 01 aprilie 2022 19:42

Raul Moro (19 ani), extremă stânga la Lazio, a fost bătut și jefuit în timp ce circula pe Grande Raccordo Anulare (GRA), autostrada ce încercuiește capitala Italiei, Roma.

Raul Moro, jucător promovat în acest sezon la prima echipă a lui Lazio și, totodată, internațional spaniol de tineret, a avut parte de o experiență terifiantă joi seara, în jurul orei locale 23:00. 

Grupele Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022 » Spania - Germania, cap de afiș
TRAGERE LA SORȚI
Grupele Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022 » Spania - Germania, cap de afiș

Raul Moro, coleg cu Ștefan Radu la Lazio, bătut și jefuit

Aflat în Mercedesul personal împreună cu tatăl său, colegul lui Ștefan Radu a fost oprit pe autostrada din jurul Romei de un grup de 4 indivizi.

Inițial, aceștia ar fi pretins că sunt agenți de poliție. Ulterior, i-au bătut pe fotbalist și pe tatăl acestuia, înainte de a le lua mașina.

Rămași fără vehicul, Raul și tatăl său au contactat serviciile medicale de urgență și au fost transportați la spitalul Casilino.

Potrivit Citta Celeste, fotbalistul s-a ales cu un ochi umflat și o fractură nazală. El va absenta de pe gazon în jur de 20 de zile.

În acest sezon, Raul Moro a adunat 18 partide pentru Lazio, 11 dintre acestea în Serie A. Ibericul nu va putea să-și ajute echipa la meciul de sâmbătă, cu Sassuolo.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Câți bani au pierdut Abramovich, Ahmetov și oligarhul preferat al lui Putin de la începutul războiului » Unul dintre acționarii lui Spartak Moscova e pe minus cu 17 miliarde

Antrenorii care au „ruinat” 3 naționale de Mondial! Unul a rămas în funcție

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
289103212926954
Ionut FreeRun  •  01 Aprilie 2022, 21:03

"autostrada ce încercuiește capitala Italiei, Roma" Mentiunea asta e pentru cititorii GSP care chiar n-au dat deloc pe la scoala, nu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează