INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - TORINO 4-0

LAZIO - TORINO 4-0 // VIDEO Ștefan Radu, lăudat de presa italiană după ultima evoluție: „Mereu în control, nu s-a trecut deloc de el"

Articol de - Publicat joi, 31 octombrie 2019 11:22

Ștefan Radu (33 de ani, fundaș central) a fost lăudat de presă italiană pentru evoluția sa din meciul Lazio - Torino 4-0, partida din etapa #10 a campionatului italian.

Una rece, alta caldă pentru Ştefan Radu la Lazio. Criticat pentru evoluţia slabă contra Fiorentinei, fundaşul român s-a revanşat miercuri seară cu Torino.

S-a descurcat cu lejeritate în toate duelurile, inclusiv cu Zaza şi Iago Falque", l-a lăudat Corriere dello Sport, în care a primit nota 7. 

Gazzetta dello Sport i-a dat 6,5 şi a apeciat că „pe partea lui Radu nu s-a trecut deloc şi a fost permament în controlul situaţiei". Iar agenţia lalaziosiamonoi.it a punctat: „La Florenţa, a avut pe conştiinţă golul egalizator al lui Chiesa. Acum s-a achitat de datorie în stil mare şi şi-a făcut simţite crampoanele cu câteva tacklinguri, închizând bine flancul său". 

357 de meciuriare Radu pentru Lazio, formație alături de care a câștigat 5 trofee

5.000.000 €este cota de piață a lui Ștefan Radu, potrivit Transfermarkt

VEZI ȘI:

BARCELONA // Gerard Pique îl așteaptă pe Neymar la Barcelona: „Ușile sunt deschise” + „Am fi fost de acord cu întârzierea salariilor pentru ca el să revină”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează