INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »   LEGANES - BARCELONA 2-1

Leganes - Barcelona 2-1 // I-au stricat petrecerea lui Leo Messi: "ADN-ul nostru este smerenia"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 27 septembrie 2018 11:23

Ernesto Valverde nu a găsit soluții de pe bancă să schimbe cursul meciului în care ”lanterna” Leganes a orbit liderul Barcelona, scor 2-1. Nici Messi, la a 700-a partidă în blaugrana, n-a reușit, Barca fiind scufundată în 68 de secunde.

Leganes i-a stricat lui Messi seara în care a atins 700 de meciuri în tricoul blaugrana, dar i-a și stopat la cota 55 seria invincibilă cu Barcelona. În premieră în istorie, a bătut campioana catalană, revenind senzațional de la 0-1 în 68 de secunde!

Incredibil și pentru Valverde: "Suntem într-un moment greu și neașteptat, din cauza circumstanțelor în care s-au derulat ultimele două partide. Mi-e dificil să explic cum am pierdut 5 puncte în 3 zile. Ăsta-i fotbalul și se mai întâmplă. Controlam meciul, dar am primit rapid două goluri, după o centrare și un contraatac, și n-am avut reacție. S-au aglomerat foarte mult și n-am putut să ne creăm oportunități clare".

"ADN-ul nostru este umilința"

Degeaba i-a introdus antrenorul catalan pe Luis Suarez și pe Jordi Alba, menajați, apoi pe Malcom. Nu s-a schimbat nimic din haosul liderului, care a riscat să mai încaseze un gol și n-a fost aproape de egalare decât în prelungiri, prin Coutinho (autorul deschiderii scorului) și Rakitici. "ADN-ul acestui club este smerenia. Este o victorie a întregului grup și meritul echipei", a explicat Mauricio Pellegrino, care avea un singur punct cu Leganes. 

"Desigur că antrenorul este responsabil; un antrenor care pierde se simte mereu responsabil. N-am generat ocaziile pe care trebuia să le avem și am acuzat excesiv loviturile încasate" Ernesto Valverde, antrenor Barcelona

7
goluri a primit Barcelona în primele 6 etape, tot atâtea câte încasase în 18 meciuri din campionatul trecut. Când a pierdut un singur meci, 4-5 cu Levante, în penultima rundă

16
ani sunt de când liderul din LaLiga nu mai fusese întors de ultima clasată, Valencia (1-2 cu Rayo). Pentru Barca e premieră negativă. Ultima "lanternă" care o bătuse a fost Espanyol în 2009 (1-2)

Vezi și: VIDEO Barcelona s-a făcut de râs cu Leganes! Prestație jenantă a superstarurilor catalanilor

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
alexzece
alexzece  •  27 Septembrie 2018, 17:57

Noroc cu *** madrid ca nu ne-au lasat singuri in agonie...o prestatie jenanta ieri.Eu repet:Valverde nu e de Barca,cu tot cu titlul de anul trecut.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează