INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER - ARSENAL

Improvizația lui Arteta a dat roade » Arsenal câștigă fără emoții la Leicester și se desprinde în fruntea Premier League! Clasamentul ACUM

Leicester - Arsenal, în runda cu numărul 25 din Premier League.
Foto: Imago
Leicester - Arsenal, în runda cu numărul 25 din Premier League. Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 25 februarie 2023 18:58 / Actualizat sambata, 25 februarie 2023 18:59

Arsenal s-a impus în deplasarea cu Leicester, scor 1-0, și e sigură că va păstra cel puțin încă o săptămână poziția de lider în Premier League.

Arteta a improvizat în deplasarea de pe „King Power Stadium”. L-a scos din centrul atacului pe Nketiah și l-a trimis pe acolo pe Trossard, extrema cumpărată în iarnă de la Brighton. Mutarea s-a dovedit inspirată.

Ce fac stranierii » Ionuț Radu, meci mare în Ligue 1: paradă senzațională la ultima fază a meciului
LIVEBLOG
Ce fac stranierii » Ionuț Radu, meci mare în Ligue 1: paradă senzațională la ultima fază a meciului

Arsenal, victorie lejeră cu Leicester

În minutul 26, belgianul a scuturat plasa „vulpilor” cu un șut superb. Reușita a fost anulată însă pentru un fault în atac, într-un moment anterior.

Trossard a fost decisiv și la golul victoriei. Imediat după reluare, în minutul 46, a luat o cursă pe cont propriu în flancul stâng și l-a angajat ideal pe Martinelli. Brazilianul a marcat din unghi, cu prețul unei lovituri serioase la genunchi. 

„Tunarii” au gestionat perfect restul disputei. Elevii lui Brendan Rodgers au expediat un singur șut spre poarta lui Ramsdale, niciunul cadrat, și au fost nevoiți să se recunoască învinși.

Arsenal, lider în Premier League

Arsenal ajunge la 57 de puncte, un avans de 5 lungimi față de urmăritoarea Manchester City. Cele două au același număr de meciuri disputate în acest moment, câte 24. Leicester rămâne pe 14, cu 24 de puncte.

Clasamentul din Premier League 

FINAL » Leicester - Arsenal 0-1

Citește și: 

Îl paște un transfer » Un club mare al Europei a pus ochii pe Krasniqi, fotbalistul care l-a sedus pe Dan Petrescu: „Urmăresc acest profil de fotbalist”

Marcelo, prezentat oficial » Brazilianul a revenit la prima iubire: „Bine ai venit acasă!”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  25 Februarie 2023, 17:52

Domnul a dat, Domnul a luat…

Vezi toate comentariile (1)
Comentează