INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

live Ce fac stranierii » Ionuț Radu, meci mare în Ligue 1: paradă senzațională la ultima fază a meciului

Cel mai importante informații despre meciurile stranierilor din acest weekend sunt în liveblog-ul GSP.
Cel mai importante informații despre meciurile stranierilor din acest weekend sunt în liveblog-ul GSP.

Articol de - Publicat duminica, 26 februarie 2023 17:02 / Actualizat duminica, 26 februarie 2023 17:02

Cel mai importante informații despre meciurile stranierilor din acest weekend sunt în liveblog-ul GSP.

Ionuț Radu, meci mare în Ligue 1

Ionuț Radu (25 de ani) a avut o prestație excelentă în victoria obținută de Auxerre pe terenul lui Lorient, scor 1-0. 

Ionuț Radu a avut patru intervenții în fața lui Auxerre, cea mai importantă venind chiar la ultima acțiune. Portarul român a scos un șut din 16 metri, plasat la colțul scurt. 

Auxxere nu a mai pierdut de 4 meciuri și a urcat pe locul 17. Este la o singură lungime de pozițiile care asigură rămânerea în Ligue 1.

PAOK, doar 0-0 cu PAS Giannina

PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, a remizat cu PAS Geaninna, echipa la care atacantul Adrian Bălan a fost integralist. Partida s-a terminat cu scorul de 0-0.

Tupa lui Lucescu este pe locul 4 în Grecia, în timp ce Giannina este pe poziția a 11-a.

Răzvan Marin a fost integralist în meciul Empoli - Napoli 0-2

Răzvan Marin a fost integralist pentru Empoli, în înfrângerea cu liderul Napoli, scor 0-2, în etapa #24 din Serie A.

Românul nu a ieșit în evidență, a jucat în nota echipei sale. Napoli a dominat meciul de la un capăt la celălalt, deși a jucat în 10 din minutul 67.

Ronaldo Deaconu și Briceag, umiliți în Polonia

Korona Kielce, cu Ronaldo Deaconu și Marius Briceag în teren din primul minut, a fost umilită de Warta, scor 1-5, în etapa #22 din campionatul Poloniei.

Cei doi români au fost ținuți pe teren pe tot parcursul meciului. Korona Kielce este pe locul 17, retrogradabil, cu 20 de puncte.

Drăgușin, al doilea gol pentru Genoa

Radu Drăgușin a fost titular pentru Genoa în meciul cu Spal, scor 3-0. Fundașul central a marcat un gol crucial. A deschis scorul în minutul 78, cu o lovitură de cap în urma unei centrări din lovitură liberă.

Pușcaș a fost titular și a fost schimbat în minutul 66 la Genoa, iar Drăguș a rămas pe bancă pentru tot restul meciului.

Nedelcearu, integralist la Palermo

Ionuț Nedelcearu a fost integralist la Palermo, în remiza obținută pe terenul lui Sudtirol, scor 1-1. A fost meciul cu numărul 25 al fundașului român în această ediție de campionat.

Palermo este pe locul 9, cu 36 de puncte, cu unul mai puțin decât Cagliari, echipa de pe locul 8, ultimul care duce în play-off-ul de promovare.

Man, două assist-uri într-o repriză pentru Parma

Dennis Man (24 de ani) a dat două pase de gol pentru Parma, în victoria cu Frosinone, liderul din Serie B, scor 4-3.

Internaționalul român a dat primul assist în minutul 21, când Ansaldi a dus scorul la 2-0 pentru Parma, după ce Vazquez deschisese balul (6). Caso a redus imediat din diferență (25), pentru ca Man să iasă din nou la rampă cu un assist din cădere pentru Zanimacchia (35). 

Frosinone s-a întors montată de la cabine și a egalat după pauză cu golurile lui Mulattieri (48) și Moro (71). Bucuria a durat însă doar 2 minute, pentru că Vazquez a adus victoria pentru Parma, care a încheiat meciul în 9 jucători, Estevez (55) și Camara (86) fiind eliminați.

Într-un sistem 4-1-4-1, Man a fost folosit pe post de extremă stânga. A fost schimbat în minutul 59. Au fost primele pase de gol oferite de internaționalul român în acest sezon de Serie B. El a și marcat 4 goluri în 17 meciuri jucate.

Man a revenit în etapa trecută, la 1-0 cu Ascoli. Fusese accidentat timp de o lună și nu mai jucase de pe 10 ianuarie, de la meciul cu Inter (scor 1-2) din Cupa Italiei.

La gazde, Daniel Boloca a fost integralist, fiind folosit în linia de mijloc.

Moruțan și Marius Marin, supergoluri pentru Pisa

Olimpiu Moruțan și Marius Marin au avut o seară de senzație în confruntarea cu Perugia, scor 2-1. 

Pisa a jucat din minutul 31 în inferioritate, după eliminarea lui Hermannsson. Casasola a deschis scorul din penalty în minutul 39, însă românii s-au dezlănțuit în partea secundă.

Moruțan a restabilit egalitatea cu un șut pe jos din unghi, după ce a preluat cu spatele la poartă și a întors un fundaș advers (51). Șapte minute mai târziu a venit rândul lui Marius Marin să iasă la rampă. Mijlocașul a șutat cu sete, fără preluare, de la aproape 20 de metri și a trimis balonul direct în vinclu! Golul perfect pentru 3 puncte importante.

Moruțan reușise să marcheze în debutul partidei, însă golul i-a fost anulat după intervenția VAR pentru o poziție de ofsaid.

6 goluri și 5 pase decisiveare Moruțan în acest sezon de Serie B

Citește și: 

Reproșuri în vestiarul Barcelonei » Cine l-a supărat pe Lewandowski

Fostul jucător din Liga 1, ajuns la revelația Bundesligii, a vorbit în Bild despre perioada petrecută în România

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
propaganda
propaganda  •  26 Februarie 2023, 20:30

Dragus la ora actuala e un jucator bun, nu inteleg de ce nu joaca.

propaganda
propaganda  •  26 Februarie 2023, 19:15
Postat de Dontlookbackwithanger pe 25 Februarie 2023, 16:52

Grecia a câștigat euro 2024? Deja? Pai la ce mai jucam preliminariile? Lol glumesc erori se pot întâmpla la oricine. Oricum seria B era cindva fi buna, cînd Hagi juca acolo sau Batistuta, nu acuma.

2004, ai inteles. Serie B e revigorat, dar tot nu e destul daca stau pe banca sau nu sunt jucatori importanti acolo. Ideea e sa joace constant si cativa sa prinda transferuri bune, unde la fel sa joace. Fotbalul din prima liga ramane scazut, dar ei sunt din vreo 2 generatii bune. La Farul de exemplu sunt 2 tineri foarte fragezi, Borza si Mazilu. Cine stie ce nationala am putea avea! Momentan Stanciu ar trebui sa fie vioara intai, consider si ca va pleca Chiriches din nationala dar nu cat timp vom juca cu Nedelcearu. Burca e bun, Dragusin e tot mai bun in Italia... In Romania la ora actuala fotbalul este foarte slab, are putini practicanti, dar asa cum a aparut generatia lui Man, poate vom mai avea! Si mai disciplinati tactic. Totusi Man si Mihaila aau goluri cu Roma si altele de exemple, poate o sa iesim din acest haos.

Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  25 Februarie 2023, 16:52
Postat de propaganda pe 25 Februarie 2023, 12:27

Grecia a castigat Euro 2024 cu jucatori din campionat, plus cativa din afara multi din ei care nici nu jucau. La Euro 2020 in sferturi au fost si Cehia si Ucraina. Nationala inseamna sa formezi un grup de jucatori de calitate, sa ai cateva varfuri care ajung la echipe mari si restul pot fi si medii. Serie B e un campionat bine cotat, mai ales pentru varfuri. E peste Olanda de exemplu, desi eu il cotez sub Portugalia.

Grecia a câștigat euro 2024? Deja? Pai la ce mai jucam preliminariile? Lol glumesc erori se pot întâmpla la oricine. Oricum seria B era cindva fi buna, cînd Hagi juca acolo sau Batistuta, nu acuma.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close