INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Leo Messi ratează derby-ul cu Lyon » Motivul pentru care nu a fost inclus în lot de Pochettino

Leo Messi
Foto: Imago
Leo Messi Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022 17:39 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 18:32

Leo Messi (34 de ani), vedeta celor de la PSG, va lipsi la derby-ul cu Lyon, programat duminică, 9 ianuarie. 

Deși s-a vindecat de Covid-19 la doar 3 zile de la testul pozitiv, starul argentinian nu va face parte din lotul lui Mauricio Pochettino pentru meciul de la Lyon. 

Jurnalistul care a anunțat transferul lui Messi la PSG, e sigur de venirea lui Zidane pe „Parc des Princes”
FRANȚA
Jurnalistul care a anunțat transferul lui Messi la PSG, e sigur de venirea lui Zidane pe „Parc des Princes”

Clubul parizian a emis un comunicat în care explică situația argentinianului. „Va continua protocolul de recuperare individuală post-Covid în următoarele zile”, se arată în mesajul celor de la PSG.

Astfel, primul meci la care argentinianul își va face apariția anul acesta poate fi meciul cu Brest, programat pe „Parc des Princes”, pe 15 ianuarie.

Lipsa lui Messi nu va fi singura problemă pentru Pochettino. Mai mulți jucători importanți precum Angel Di Maria, Julian Draxler, Danilo Pereira, Layvin Kurzawa și Gianluigi Donnarumma vor lipsi și ei, fiind infectați cu Covid-19.

Așteptări mari de la Messi în noul an

Anul 2022 este așteptat să fie anul în care Leo începe să fie decisiv pentru PSG, după ce în prima parte a sezonului mai mult a dezamăgit în tricoul francezilor. 

A încheiat anul cu un singur gol înscris în campionatul Franței, în meciul cu Nantes din 20 noiembrie. Potrivit WhoScored, Messi a marcat un singur gol, deși a șutat de 43 de ori în cele 11 apariții din campionat. O rată de conversie a șuturilor care abia trece de 2%!

În schimb, Messi stă bine la capitolul pase decisive. El a adunat 5, 3 dintre acestea venind în victoria cu St. Etienne din 28 noiembrie, scor 3-1. Celelalte, la 3-1 cu FC Nantes și 2-0 cu Monaco.

DEZBATERE ZILEI » A meritat Messi să câștige Balonul de Aur în fața lui Lewandowski?

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Liga contraatacă și scoate fotbalul din carantină

De ce s-au retras City și United din cursa pentru Haaland » Englezii au publicat ce au aflat despre atacantul Borussiei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează