INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Liga contraatacă și scoate fotbalul din carantină

Inter-Torino// Foto: IMAGO / Gonzales Photo
Inter-Torino// Foto: IMAGO / Gonzales Photo

Articol de - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022 16:22 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 16:31

Fotbalul italian continuă să țină steagul sus în bătălia cu Omicronul. Deși joi au fost amânate patru partide, din cauza focarelor de Covid-19 apărute la tot atâtea echipe din Serie A, Liga a acționat împotriva autorităților sanitare locale, contestând decizia de a-i bloca pe cei infectați și a-i împiedica să se prezinte la stadion. 

Astfel, forul peninsular a câștigat trei din cele patru recursuri făcute la Tribunalul Administrativ Regional (TAR) și a obținut „undă verde” pentru Torino, Udinese și Salernitana, care pot juca în acest week-end.

Marius Șumudică, iureș la Trabzon: „People, STOP! Please, STOP!”
TURCIA
Marius Șumudică, iureș la Trabzon: „People, STOP! Please, STOP!”

Liga contraatacă și scoate fotbalul din carantină

Potrivit TAR din Piemont, carantina impusă de ASL „pare ilegitimă”, dar există o incertitudine cu privire la data meciului Torino - Fiorentina. Chiar și TAR din Friuli Venezia Giulia și cel din Campania s-au înțeles cu Liga în privința anulării carantinei. 

S-a convenit cu Liga, după asigurarea carantinei de către autorități, ca jucătorii negativi la teste să iasă imediat din izolare și echipele să respecte calendarul competițional. TAR din Emilia, în schimb, a confirmat carantina pentru Bologna, care nu are cum să facă deplasarea la Cagliari (nu a jucat nici cu Inter, acasă), jucătorii lui Mihajlovici neprimind doza booster. 

Etapa a 21-a ar fi astfel 90% completă, dar există încă incertitudine cu privire la datele și orele de disputare ale unor meciuri.

Prag de 5.000 de suporteri admiși pe stadioane

Pe agenda Adunării Generale a Ligii de astăzi figureză decizia de a limita drastic accesul spectatorilor la meciuri până pe 23 ianuarie, când este pauza pentru meciuri ale echipelor naționale. 

Gazzetta dello Sport scrie despre un prag de 5.000 de suporteri admiși, după modelul Ligue 1. La reluarea Seriei A, urmează să se decidă ce măsuri se vor păstra și ce se va schimba. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

De ce s-au retras City și United din cursa pentru Haaland » Englezii au publicat ce au aflat despre atacantul Borussiei

Pune punct la 32 de ani? » Starul lui Real Madrid se gândește să renunțe la fotbal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
luciann
luciann  •  08 Ianuarie 2022, 16:36

test

Vezi toate comentariile (1)
Comentează