INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2026

VIDEO Leo Messi, irezisibil în America de Sud, face o comparație fulminantă: „Argentina 2023 e precum cea mai bună echipă din istoria Barcelonei”

Leo Messi, irezisibil în America de Sud. Foto: Instagram
Leo Messi, irezisibil în America de Sud. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 18:41 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 18:41

Campioana lumii în decembrie, Argentina a câștigat toate meciurile de atunci, e lider detașat în preliminariile CM 2026, iar Leo Messi a spus după 2-0 în Peru că actuala națională albiceleste e la nivelul Barcelonei lui Pep Guardiola, care cucerea 6 trofee în 2009.

După titlul mondial cucerit în decembrie, Argentina e irezistibilă. Patru meciuri, patru victorii, fără gol primit în preliminariile CM 2026. Pe locul 1 detașat în zona Americii de Sud, cu maximum de puncte și golaveraj 7-0!

CFR Cluj continuă strategia începută în 2021 » Transferul anunțat astăzi de „feroviari”
CFR Cluj
CFR Cluj continuă strategia începută în 2021 » Transferul anunțat astăzi de „feroviari”

Leo Messi a mai bătut un record înainte de a primi al 8-lea Balon de Aur

La 36 de ani, Leo Messi e în mare formă. 2-0 în Peru marți seară, ambele reușite ale sale. Recordmanul de selecții la naționala albiceleste (178) și golgheterul all-time (106) e acum cel mai prolific jucător din istoria calificărilor din America de Sud. Are 31 de goluri, depășindu-l pe Luis Suarez, 29 pentru Uruguay.

„La Pulga”, care se pregătește să vină la Paris pentru a primi al 8-lea Balon de Aur la gala de luni, 30 octombrie, la Theatre du Chatelet, a comparat Argentina 2023 cu Barcelona lui Pep Guardiola, varianta 2009, cea cu șase trofee într-un an.

Leo Messi: „Continuăm să progresăm la nivel de joc, dar mai ales mintal”

Într-un interviu pentru televiziunea TyC Sports, Messi a spus: „Această echipă e impresionantă, crește de la meci la meci. E precum cea mai bună formație din istoria Barcelonei. E mult, nu? A fost campioana Americii de Sud, a lumii. Avem jucători mari, indiferent cine e pe teren stilul e foarte clar, ne reprezintă și ne place mult”.

Starul argentinian simte că „am continuat să progresăm după Copa America, la nivel de joc, dar mai ales mintal, ne-am eliberat și câștigăm și acum, după Mondial. Ultimul trofeu ne-a dat multă încredere, indiferent unde jucăm noi suntem protagoniști, noi avem mingea și ne simțim foarte bine”. 

VIDEO. Rezumatul meciului Peru - Argentina (0-2)

Leo Messi rămâne fără Angel Di Maria în 2024

Dacă Messi a afirmat că Mondialul din 2026 pare prea departe pentru el, nu a anunțat când se retrage. Și argentinienii speră ca el să joace la națională și la următorul turneu final global, la 39 de ani. 

Știu sigur însă că albicelestii nu-l vor mai avea atunci pe Angel Di Maria. La 35 de ani, „El Fideo” a dezvăluit că va părăsi echipa Argentinei în 2024, după Copa America din SUA. Di Maria are 29 de goluri și 29 de assisturi în 134 de selecții. 

Citește și:

Suspendare-RECORD! Valentin Țicu și-a aflat pedeapsa după ce l-a băgat în spital pe Dragoș Iancu

Încă 3 nume de pariori ilegali deconspirate! Toți joacă în Serie A și sunt la naționala Italiei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
demostene1
demostene1  •  18 Octombrie 2023, 20:19

da, mai ales la arbitraje favorabile

Vezi toate comentariile (1)
Comentează